Herschrijft Liam Neeson de Taken-'legende'? Nieuwe thriller heeft ook Game of Thrones-sterren in de cast Film & TV
Herschrijft Liam Neeson de Taken-'legende'? Nieuwe thriller heeft ook Game of Thrones-sterren in de cast
Film & TV

Herschrijft Liam Neeson de Taken-'legende'? Nieuwe thriller heeft ook Game of Thrones-sterren in de cast

Binnenkort kunnen we met z’n allen de ‘legendarische’ Liam Neeson weer zien schitteren in een nieuwe thriller genaamd ‘In The Land Of Saints And Sinners’. Deze mysterieuze thriller lijkt alle ingrediënten te bevatten om net zo iconisch te worden als ‘Taken’. Dat er twee voormalige Game of Thrones-sterren in de cast zitten, is de kers op de taart.

In The Land of Saints And Sinners is een spannende thriller met een indrukwekkende Ierse cast, waar Liam Neeson uiteraard niet mag ontbreken. Naast de legendarische ster van Taken zien we ook Ciaràn Hinds en Jack Gleeson op de poster van deze mogelijke kaskraker. Jack Gleeson is vooral bekend van zijn rol als de geliefde en gehate King Joffrey in Game of Thrones. Deze film markeert zijn eerste grote rol sinds het einde van deze populaire fantasyserie.

Voormalige huurmoordenaar

Ciaràn Hinds herken je wellicht ook, want ook hij speelde een rol in Game Of Thrones als Mance Rayder. Recentelijk heeft hij bovendien een hoofdrol bemachtigd in de nieuwe Netflix-serie Treason. De hoofdrol in In The Land of Saints And Sinners is echter voor Liam Neeson. De acteur bekend van onder andere Taken vertolkt de rol van Finbar, een voormalige huurmoordenaar die met pensioen is gegaan en in een afgelegen Iers dorpje woont.

Wanneer in de bioscoop?

Zijn rust wordt verstoord wanneer het dorp plotseling wordt bedreigd door drie terroristen. Tegen zijn wil wordt Finbar gedwongen om te vechten voor verlossing na een leven vol zonden. Maar welke prijs is hij bereid te betalen? In In The Land of Saints And Sinners kunnen sommige zonden niet verborgen blijven. Deze mysterieuze thriller is vanaf 15 november te zien in de Belgische bioscopen. Hieronder alvast de trailer om wat op te warmen…

(Intropic: Netflix)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties