House of the Dragon-kijkers in shock nadat onverbloemde scène met veel pretstokken werd getoond Film & TV
House of the Dragon-kijkers in shock nadat onverbloemde scène met veel pretstokken werd getoond
Film & TV

House of the Dragon-kijkers in shock nadat onverbloemde scène met veel pretstokken werd getoond

House of the Dragon is weer volop bezig en is momenteel elke week te zien op Streamz en het nieuwe HBO Max. Er gebeurde in de nieuwste aflevering niet heel erg veel spannends, maar heel wat kijkers waren toch behoorlijk in shock door één scene.

Zo is Game of Thrones wel gekend voor zijn explicietere, pikante scènes maar in de prequel House of the Dragon vonden heel wat kijkers dat ze nu blijkbaar te ver zijn gegaan. Behoorlijk preuts als je het ons vraagt, want met 'voorgevels' in volle glorie lijkt nooit iemand een probleem te hebben.

Zijn we wat preuts geworden?

In één bepaalde scène stapt koning Aegon Targaryen een bordeel binnen en bij het openen van gordijn worden we onmiddellijk getrakteerd op een stijve pretstok die nogal heel stevig verwend wordt door één van de 'dames van plezier'. Dat komt heel duidelijk in beeld en we hoeven daar verder ongetwijfeld geen uitleg bij te geven.

Dat is voor sommige kijkers nog klein bier want het is blijkbaar vooral de volgende scène waardoor mensen in shock zijn. Enkele momenten later komt Aegon namelijk zijn broer Aemond (één van de hoofdpersonages) tegen die helemaal geen kleren draagt.

Deze staat vervolgens recht en de camera staat hierna volledig op hem gericht waardoor we toch een tijdje zijn poedeln.aakte (en afgetrainde) lichaam zien. We zien alles en dus ook zijn parate 'soldaat' in volle glorie. Iets wat veel mensen duidelijk nooit hadden verwacht van een hoofdpersonage.

Het internet stroomde vervolgens vol met tienduizenden reacties specifiek over dat ene moment. Tijd voor enkele van de beste memes en reacties. Anno 2024 zijn we duidelijk nog altijd weinig gewend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties