Keert Christian Bale nog eens terug als 'The Dark Knight'? Misschien, maar er is één voorwaarde Film & TV
Keert Christian Bale nog eens terug als 'The Dark Knight'? Misschien, maar er is één voorwaarde
Film & TV

Keert Christian Bale nog eens terug als 'The Dark Knight'? Misschien, maar er is één voorwaarde

Het nieuws doet de ronde dat Christian Bale mogelijk terugkeert als Batman in een nieuwe Dark Knight-film, maar hij heeft één voorwaarde. De legendarische acteur wil zijn iconische zwarte pak alleen weer aantrekken als een specifieke eis wordt vervuld.

De laatste keer dat Bale als Bruce Wayne te zien was, was in The Dark Knight Rises uit 2012, geregisseerd door Christopher Nolan. Voor velen is Bale nog steeds de ultieme Batman. Bale en Nolan hadden destijds een soort van pact: drie films en dan stoppen. Dit bleek een succesvolle samenwerking, maar voor veel fans zijn drie films niet genoeg.

Keert Christian Bale terug als Batman?

Gelukkig gloort er weer hoop! Jonathan Nolan – broer van Christopher en mede-verantwoordelijk voor het screenplay – heeft laten doorschemeren dat een vierde Dark Knight-film zijn 'droom' zou zijn. In een reactie zei Christian Bale: “Ik kom alleen terug als Batman in The Dark Knight wanneer Christopher Nolan het gevoel heeft dat hij een nieuw verhaal te vertellen heeft en mij wil om dat verhaal te vertellen.”

(lees verder onder de afbeelding)

Keert Christian Bale nog eens terug als 'The Dark Knight'? Misschien, maar er is één voorwaarde

Indrukwekkende scores op IMDb en Rotten Tomatoes

Toch moeten we niet te vroeg juichen. Christopher Nolan heeft herhaaldelijk aangegeven dat hij geen interesse heeft om terug te keren naar de Batman-wereld. Dit is een teleurstelling voor de fans, maar laten we de hoop niet opgeven. Misschien brengt zijn recente Oscarwinst (Oppenheimer) hem op andere gedachten. Wie weet?

The Dark Knight scoorde een indrukwekkende 9/10 op IMDb, wat het een van de beste films aller tijden maakt. Op Rotten Tomatoes heeft de film een uitstekende score van 94%. Het is duidelijk dat velen uitkijken naar een nieuwe Dark Knight-film.

(Bron: Man Man - Afbeeldingen: Warner Bros.)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties