Let's get nuts! De laatste trailer voor The Flash werd gedropt en het ziet er episch uit Film & TV
Let's get nuts! De laatste trailer voor The Flash werd gedropt en het ziet er episch uit
Film & TV

Let's get nuts! De laatste trailer voor The Flash werd gedropt en het ziet er episch uit

Als er nog mensen op aarde zijn die niet weten dat er in The Flash twee Batmans voorkomen en dat een van hen wordt gespeeld door Michael Keaton, dan helpt Warner Bros. hen graag een eindje op weg. En dat doen ze met de derde en laatste trailer voor de langverwachte DC-film, die vanaf 14 juni te bekijken is in de Belgische bioscopen.

We krijgen zelfs een glimp te zien van (één) Alfred, gespeeld door Jeremy Irons die Barry Allen / The Flash (Ezra Miller) doorverbindt met Batman, de Affleck-Batman. Volg je nog? Indien je de marketing-blitz voor de film een beetje gevolgd hebt, zullen er weinig verrassingen in de nieuwste trailer zitten. Er zijn twee Barrys, nadat The Flash teruggaat in de tijd om zijn ouders te redden en het multiversum een beetje in de war raakt.

"Let's get nuts!"

Verder is er ook nog Sasha Calle als Supergirl, die door een raket heen slaat in een bijzonder cool shot. Er is de terugkeer van Michael Shannon als een nog kwaadaardigere versie van zijn Zod uit Man of Steel. En uiteraard is er (veel) Michael Keaton, die er fantastisch uitziet op 71-jarige leeftijd. Het stukje waarin hij zegt “Let’s get nuts”, is veelbelovend.

In alle ernst, het is een heel leuke trailer - grappiger en lichter dan zijn voorgangers, en biedt de duidelijkste greep op de verhaallijn tot nu toe. De film lijkt zeker potentieel te hebben, en Keaton blijft altijd cool. Toch? Bovendien is er ‘Time’ van Pink Floyd als soundtrack en wie kan daar iets op tegen hebben. Na een reeks DC-films die minder goed onthaald werden, is de hoop nu vol gericht op The Flash. En die hoop is wat ons betreft heel gegrond.

Bekijk hieronder de derde en laatste trailer van The Flash:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties