Marvel-fans razend enthousiast: nieuwste trailer van Deadpool & Wolverine heeft grote verrassing Film & TV
Marvel-fans razend enthousiast: nieuwste trailer van Deadpool & Wolverine heeft grote verrassing
Film & TV

Marvel-fans razend enthousiast: nieuwste trailer van Deadpool & Wolverine heeft grote verrassing

Aandacht, fans van Marvel! Marvel Studios heeft zonet weer een gloednieuwe trailer uitgebracht van de nieuwe Deadpool-film. De derde film in de reeks zal de titel ‘Deadpool & Wolverine’ dragen. Voor het eerst zal Wade Wilson zijn opwachting maken in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Vanaf eind juli is de film te zien in de bioscoop.

Dat de verwachtingen torenhoog zijn, lijkt een understatement. Zo had de eerste teaser enkele maanden geleden maar liefst 350 miljoen views op 24 uur, ongezien en cijfers waar zelfs Avengers-film jaloers op waren. In de voorverkoop vliegen de tickets nu al de deur uit en de algemene verwachting is dat de film vlotjes meer dan een miljard euro aan inkomsten zal binnenrijven.

Terugkeer van Wolverine en ... zijn halfbroer

In de nieuwste trailer zien we niet enkel weer de comeback van Hugh Jackman als Wolverine. Maar ook Sabretooth maakt zowaar zijn opwachting. Voor de X-Men leken: dit is de halfbroer van Wolverine. Hij was zowel te zien in de allereerste X-Men film als in X-Men Origins Wolverine.

Marvel-fans razend enthousiast: nieuwste trailer van Deadpool & Wolverine heeft grote verrassing

De film zal gaat over hoe de Time Variance Authority (TVA) verschijnt voor de deur van Deadpool en hoe Wilson wordt meegenomen. Dat zet de deur dus ook volledig open voor veel verrassingen en cameo's waar deze Sabretooth dus al eentje van is.

Andere geruchten over bekende personages die terugkeren gaat van de legendarische Storm, de geweldige Professor X tot zelfs een cameo van Robert Downey Jr. als Iron Man. Die laatste lijkt wellicht iets te opportunistisch, maar het zegt veel over de verwachtingen van de nieuwe Deadpool-film.

Gevolgen voor het MCU

De nieuwste Deadpool zal naar alle waarschijnlijkheid dan ook grote gevolgen hebben voor de toekomst van het MCU. De gebeurtenissen in deze film zullen leiden tot de nieuwe Avengers-films: ‘Avengers 5’ en ‘Avengers: Secret Wars’. De nieuwste trailer is in ieder geval weer smullen geblazen voor fans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties