Masturberende Lily-Rose Depp, dochter van Johnny, krijgt staande ovatie in Cannes Film & TV
Masturberende Lily-Rose Depp, dochter van Johnny, krijgt staande ovatie in Cannes
Film & TV

Masturberende Lily-Rose Depp, dochter van Johnny, krijgt staande ovatie in Cannes

Op het filmfestival van Cannes was het de afgelopen dagen alle hens aan dek voor de familie Depp. Zowel vader Johnny als dochter Lily-Rose verschenen er op de rode loper en in de zaal, en beiden kregen een minutenlange staande ovatie. En het is vooral die voor dochterlief die we even in de schijnwerpers willen zetten…

Leuk detail: de ovatie voor vader duurde zeven minuten, die voor dochter vijf minuten. Maar het moet wel gezegd dat een staande ovatie op het vermaarde Franse filmfeest geen garantie is op succes, al komt het wel heel dicht in de buurt. Wat alles wel een beetje bijzonder maakt, is dat The Idol – waarin Lily-Rose schittert – geen film is maar een serie (van HBO).

(lees verder onder de foto)

Masturberende Lily-Rose Depp, dochter van Johnny, krijgt staande ovatie in Cannes
Lily-Rose Depp, The Weeknd en Sam Levinson op het filmfestival van Cannes (credit: BSR Agency)

'Doorspekt met naakt'

Volgens Variety was de première van The Idol doorspekt met naakt. En de dochter van Johnny Depp zou ook weinig aan de verbeelding overlaten. Alleen al in de eerste twee afleveringen bevredigt het personage van Lily-Rose zich met ijsblokjes en zijn er foto’s te zien waarop haar gezicht bedekt is met, euhm… lichaamssappen. Sam Levinson schreef samen met The Weeknd het verhaal, dat ‘losjes’ op het leven van Britney Spears zou zijn gebaseerd. De bekende artiest heeft trouwens zelf ook een rol in de serie.

Begin juni kan je op HBO Max genieten van The Idol. Maar opgelet, het is dus niet altijd voer voor gevoelige zieltjes. Hieronder alvast de trailer.

(Intropic: BSR Agency)

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties