Na de teaser is er nu ook de eerste volledige trailer van Aquaman and the Lost Kingdom, mét Amber Heard Film & TV
Na de teaser is er nu ook de eerste volledige trailer van Aquaman and the Lost Kingdom, mét Amber Heard
Film & TV

Na de teaser is er nu ook de eerste volledige trailer van Aquaman and the Lost Kingdom, mét Amber Heard

Nog niet zo gek lang geleden konden jullie hier een teaser bekijken van de nieuwe Aquaman-film. Het belooft een knaller te worden in de wereld van superheldenfilms en dat werd nu nog maar eens bevestigd door de eerste volledige trailer.

Alles ziet er even visueel verbluffend uit als we ons herinneren van de eerste film. Regisseur James Wan lijkt alles uit de kast te halen om een meeslepende en visueel indrukwekkende ervaring te creëren. Dit schept dus meteen al hoge verwachtingen. En op het einde van de trailer zit een momentje waarop iedereen stiekem zat te wachten... We krijgen een flits te zien van Amber Heard!

Nieuwe en bekende gezichten

Naast het hoofdpersonage gespeeld door Jason Momoa, zien we ook nieuwe gezichten. Onder anderen een mysterieuze en krachtige vrouwelijke krijger, gespeeld door niemand minder dan Indya Moore. Natuurlijk zijn er ook nog steeds de trouwe metgezellen van Aquaman, onder anderen Willem Dafoe als Nudis Vulko en dus ook Amber Heard als Mera. In de teaser zien we ook Nicole Kidman als Atlanna, de moeder van Arthur.

Eind december kan je ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ gaan bekijken in de bioscoop. Hieronder alvast de trailer om wat op te warmen:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties