Naar aanleiding van The Super Mario Bros. Movie brengt Red Wing de schoenen van Mario uit Film & TV
Naar aanleiding van The Super Mario Bros. Movie brengt Red Wing de schoenen van Mario uit
Film & TV

Naar aanleiding van The Super Mario Bros. Movie brengt Red Wing de schoenen van Mario uit

Op 5 april komt The Super Mario Bros. Movie uit en de marketingmachine draait op volle toeren. Momenteel staan vooral de schoenen van Mario, die je al kent uit de games, in de schijnwerpers. En zeg nu zelf, als echte Mario-fan wil je die toch wel hebben, nietwaar!?

Helaas moeten we jullie meteen teleurstellen, want van de schoenen werd er welgeteld één paar gemaakt. Maar dromen mag, en wie weet komen ze later ook gewoon echt op de markt. De schoenen zijn volgens de makers achter de film een één-op-één replica van de schoenen die de bekendste loodgieter ter wereld draagt in The Super Mario Bros. Movie en zijn van het merk Red Wing uit de US of A.

Credit: Red Wing
Credit: Red Wing

Prototype

Of ze dus in productie gaan voor de consument, blijft nog maar de vraag. Een verklaring van de makers is in die zin niet echt hoopgevend: “Om Mario’s sprong naar het grote scherm te vieren, hebben we elke pixel op het scherm omgezet in levensechte schoenvervaardiging en zijn de boots tot leven gebracht als een enkel prototypepaar.” Maar goed, er zijn ook prototypes van auto’s die nadien in grotere aantallen op de markt komen.

The Super Mario Bros. Movie gaat op 7 april 2023 in première. Sinds de eerste teaser op ons losgelaten werd, zijn de commentaren alvast heel lovend. Er is echter één klein puntje van kritiek. Veel mensen kunnen immers de billen van de loodgieter maar matig smaken. Waar een mens zich allemaal mee bezighoudt…

(Bron: manners.nl - Intropic: Red Wing)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties