Netflix dropt geweldige trailer voor de live-actionserie ‘Avatar: The Last Airbender' Film & TV
Netflix dropt geweldige trailer voor de live-actionserie ‘Avatar: The Last Airbender'
Film & TV

Netflix dropt geweldige trailer voor de live-actionserie ‘Avatar: The Last Airbender'

Netflix heeft de complete trailer gedropt voor de live-action adaptatie van de populaire animatieserie, ‘Avatar: The Last Airbender’. De première staat gepland voor 22 februari en het belooft de moeite te worden!

De veelbelovende trailer stelt ons voor aan de hoofdcast en geeft ons een voorproefje van de epische avonturen die Aang, Sokka, Katara, Appa en Momo te wachten staan in hun missie om de wereld te redden van de Vuurnatie. Het lijkt erop dat Aang, de 12-jarige held, te maken heeft met serieuze innerlijke worstelingen. De wereld redden is natuurlijk ook niet een alledaags iets. De trailer introduceert ook nieuwe personages zoals King Bumi, June en Jet, wat alles nog spannender maakt.

Missie: de wereld redden

De serie is een nieuwe interpretatie van de iconische Nickelodeon-serie, gemaakt door Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko. Het volgt Aang, gespeeld door Gordon Cormier, terwijl hij de rol van de volgende Avatar op zich neemt nadat de Luchtnomaden zijn weggevaagd door de Vuurnatie. Aang gaat samen met zijn nieuwe vrienden Sokka (Ian Ousley) en Katara (Kiawentiio) op een missie om de wereld te redden.

Trailer en releasedatum

Geduchte tegenstander met dienst is kroonprins Zuko, gespeeld door Dallas Liu, die vastbesloten is Aang gevangen te nemen en zijn eer te herstellen. Zoals gezegd is de trailer, die je hieronder kan zien, alvast veelbelovend. Noteer 22 februari in je agenda, want dan komt Avatar: The Last Airbender naar Netflix!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties