Netflix-kijkers onder de indruk van nieuwe serie van makers van 'Lost': "Beste serie aller tijden!" Film & TV
Netflix-kijkers onder de indruk van nieuwe serie van makers van 'Lost': "Beste serie aller tijden!"
Film & TV

Netflix-kijkers onder de indruk van nieuwe serie van makers van 'Lost': "Beste serie aller tijden!"

We hebben allemaal onze favoriete series, van drama's en thrillers tot sitcoms en romances. En hoogstwaarschijnlijk zullen we er allemaal eentje als de 'beste serie aller tijden' beschouwen. Want laten we eerlijk zijn, het is volledig subjectief – alleen omdat jij Baby Reindeer de beste Netflix-serie ooit vindt, betekent dat waarschijnlijk niet dat je Bridgerton-liefhebbende oma het daarmee eens is.

Desondanks wordt een, misschien minder bekende, tv-serie door veel Netflix-fans getipt als de 'beste aller tijden'. Subjectief, we know, maar toch. De serie ‘From’, afkomstig van de uitvoerende producenten van Lost, is zeker goed voor een avondje (of een dagje) bingen. De sciencefiction-horrorserie werd gecreëerd door John Griffin en speelt zich af in een 'nachtmerrieachtige’ stad in Midden-Amerika die 'degenen die er binnenkomen gevangen houdt'.

Cast van From

Aldaar gevangen proberen de inwoners te overleven terwijl ze wanhopig een uitweg zoeken. Oh, en ze moeten ook zien te overleven tussen angstaanjagende nachtelijke wezens in het bos dat hen omringt, evenals verschillende geheimen die in de stad verborgen zijn.

From heeft sterren in de cast zoals Harold Perrineau, Catalina Sandino Moreno, Elizabeth Saunders, Ricky He en Shaun Majumder. De serie wordt breed geprezen door kijkers, met een indrukwekkende score van 94 procent op de Rotten Tomatoes Tomatometer en een gemiddelde publiekswaardering van 85 procent.

"Beste serie aller tijden"

Vele Netflix-fans moedigen anderen aan om de serie te kijken en zeggen dat het 'absoluut de moeite waard is'. Iemand zei: “Het is waarschijnlijk een van de zeldzame nieuwe horrorseries die me echt heeft kunnen bekoren.” Een andere fan schreef: “Een van de beste series aller tijden.

Ik ga ze nog eens kijken van in het begin!” Ten slotte was iemand heel eerlijk: “Het is een van mijn favorieten. Maar ik zal eerlijk zijn, je zult het of geweldig vinden, of haten.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties