Netflix-serie 'Liebes Kind' bezorgt kijkers slapeloze nachten: "Het speelt met mijn brein!" Film & TV
Netflix-serie 'Liebes Kind' bezorgt kijkers slapeloze nachten: "Het speelt met mijn brein!"
Film & TV

Netflix-serie 'Liebes Kind' bezorgt kijkers slapeloze nachten: "Het speelt met mijn brein!"

Op Netflix kan je nu kijken naar de Duitse serie Liebes Kind, gebaseerd op het gelijknamige boek. De serie vertelt het verhaal van een vrouw die in een ongewone situatie terechtkomt na een incident in een bos. Ze wordt aangereden door een auto terwijl ze door het bos vlucht en ontwaakt in een slechte toestand in het ziekenhuis. Als ze wakker wordt weet ze niet waar ze is, hoe lang ze al weg is of wat haar naam is. Wat ze zich wel herinnert is dat ze verkracht is en nog een aantal andere dingen die haar overkomen zijn.

Een kind genaamd Hannah is bij haar in het ziekenhuis en lijkt haar dochter te zijn, maar terwijl de dingen zich afspelen, blijft het verhaal wendingen nemen. De serie is nog niet zo lang uit, maar is nu al razend populair en er wordt veel over gesproken en geschreven. Iemand schreef op X: “Liebes Kind op Netflix is een must watch! Ik zat op het puntje van mijn stoel." Een ander zei: "Liebes Kind heeft zoveel plotwendingen, niet normaal!”

"Ik kon echt niet slapen!"

Een derde schreef: "Ik keek Liebes Kind op Netflix, en ik kon die avond echt niet slapen!" Wat door iemand anders beaamd werd: “Liebes Kind gekeken… Het speelt met mijn brein, waardoor ik niet meer kan slapen!” Schrijver en regisseur Julian Porksen zei over de serie tegen Die Woche: "Dit zijn allemaal beschadigde personages: mensen die ernstig getekend zijn door een misdaad en daar heel verschillend mee omgaan.”

"Verteld vanuit perspectief van het slachtoffer"

"De dader staat vaak centraal in dergelijke series en wordt verheerlijkt als een mysterieuze, duistere kracht. Dat is bij ons niet het geval,” ging hij verder. "En er is een hoofdpersoon die in alle opzichten bijzonder is. Een meisje dat een bijzondere kijk op de wereld heeft, een bijzondere manier van spreken, denken en ervaren. Het verhaal wordt alleen verteld vanuit het perspectief van het slachtoffer.” Hieronder kun je de trailer van Liebes Kind bekijken:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties