Netflix-thriller 'Soft and Quiet' wordt 'engste film ooit' genoemd: "Ik kon hem niet uitkijken!" Film & TV
Netflix-thriller 'Soft and Quiet' wordt 'engste film ooit' genoemd: "Ik kon hem niet uitkijken!"
Film & TV

Netflix-thriller 'Soft and Quiet' wordt 'engste film ooit' genoemd: "Ik kon hem niet uitkijken!"

De nieuwe thriller 'Soft & Quiet' op Netflix blijkt niet voor iedereen geschikt te zijn. Op sociale media beschrijven talloze kijkers de film als "verontrustend", "intens" en "de engste film die ze ooit hebben gezien". Er zijn zelfs mensen die de film niet konden uitkijken.

Beth de Araújo, schrijver en regisseur van 'Soft & Quiet', beschrijft de film als een "hedendaagse Amerikaanse nachtmerrie". Het verhaal volgt horrorauteur Emma, gespeeld door Stefanie Estes, die terugkeert naar haar geboorteplaats. Echter, haar rustige thuiskomst verandert al snel in een aaneenschakeling van angstaanjagende gebeurtenissen.

(lees verder onder de trailer)

"Ik ben naar de badkamer gevlucht!"

Reacties op de film zijn uiteenlopend, maar vaak zeer intens. "De film is Netflix en ik wil iedereen waarschuwen voor hoe verontrustend hij is," deelde een kijker op X, voorheen bekend als Twitter. Een andere kijker schreef: "Ik heb 'Soft & Quiet' op Netflix gekeken en dit is de engste film die ik ooit in mijn hele leven heb gezien. Ik zou willen dat deze film naar de hel wordt gestuurd."

Nog een andere kijker beschrijft een moment van pure paniek tijdens het kijken: "Ik ben met mijn huisdier naar de badkamer gevlucht omdat de scènes gewoonweg te angstaanjagend waren." Sommigen waarderen de intensiteit, maar anderen vinden het te overweldigend. Een kijker merkte op: "Het is zo intens dat ik moest huilen. Ik voelde me misselijk." Ondanks de heftige reacties en de vraag naar een vervolg, heeft de producent bevestigd dat er geen vervolgfilm in de maak is.

(Bron: hln.be en X)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties