Nieuwste Netflix-serie is zo goed dat kijkers dreigen hun abonnement op te zeggen als er geen seizoen 2 komt Film & TV
Nieuwste Netflix-serie is zo goed dat kijkers dreigen hun abonnement op te zeggen als er geen seizoen 2 komt
Film & TV

Nieuwste Netflix-serie is zo goed dat kijkers dreigen hun abonnement op te zeggen als er geen seizoen 2 komt

Nog eens op zoek naar een nieuwe Netflix-serie om te bingen? Er is alweer een nieuwe hype uit Groot-Brittanië en de serie is nu al zo populair dat sommige kijkers online al dreigen om hun abonnement op te zeggen als Netflix niet snel een tweede of meer seizoen aankondigt.

Een loos dreigement natuurlijk, maar de frustraties zijn soms wel te begrijpen aangezien Netflix in het laatste anderhalf jaar van heel wat series geen nieuwe seizoen heeft besteld omdat ze deze toch niet populair genoeg vonden. Altijd behoorlijk pijnlijk om te horen wanneer je net 10 uur je kostbare tijd in iets hebt gestopt en dat je dan hoort dat het nooit een einde zal krijgen.

"Een geweldige sci-fi serie"

De serie waar het nu om gaat is 'Supacell'. De serie vertelt het verhaal van enkele mensen uit Londen die plots ontdekken dat ze superkrachten hebben. Klinkt in eerste instantie natuurlijk niet echt diepgaand, maar kijkers zijn ondertussen al volledig verslaafd aan de nieuwe zesdelige serie.

Reacties op het internet zijn dan ook werkelijk lyrisch en velen vinden de sci-fi serie duidelijk een absolute aanrader. "Ik heb de hele serie in één keer uitgekeken, een absolute 10/10", zei één enthousiast fan. Iemand anders ging dus nog wat verder:

"Geweldig, dit moet absoluut een tweede seizoen krijgen. Als het niet bij Supacell gebeurt dan verwijder ik gewoon de Netflix-app voor altijd." Netflix beoordeelt resultaten van een nieuwe serie meestal in de eerste twee weken. Indien Supacell genoeg kijkers heeft in die tijdspanne is de kans op een extra seizoen alvast groot.

Hieronder kan je alvast de trailer bekijken:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties