Nostalgie! Kinepolis brengt legendarische film 'The Goonies' opnieuw naar het grote scherm Film & TV
Nostalgie! Kinepolis brengt legendarische film 'The Goonies' opnieuw naar het grote scherm
Film & TV

Nostalgie! Kinepolis brengt legendarische film 'The Goonies' opnieuw naar het grote scherm

Naast de reguliere filmprogrammering presenteert Kinepolis deze maand enkele exclusieve filmvertoningen. Zo is er de After-marathon, waar alle films uit de franchise achtereenvolgens worden vertoond. Ook zijn er verschillende operavoorstellingen gepland. Bovendien keert The Goonies binnenkort terug naar het grote scherm, waardoor filmliefhebbers op 26 en 30 september kunnen genieten van een stevige dosis nostalgie in de bioscoop.

In The Goonies ontdekken een groep jonge tieners een schatkaart die leidt naar de schat van de legendarische piraat One-Eyed Willy. Ze besluiten meteen op zoek te gaan naar de schat en belanden al snel in een uitgebreid ondergronds gangenstelsel, waar ze allerlei avonturen beleven. Ze stuiten onder andere op een Spaans galjoen en de slechte Fratelli-familie.

Bekende (toen nog jonge) cast

De film stamt uit 1985 en werd destijds al snel een klassieker. De cast bestaat onder andere uit jonge acteurs als Sean Astin (bekend van The Hobbit en Stranger Things), Josh Brolin (bekend van Avengers en Dune) en Ke Huy Quan (bekend van Everything Everywhere All At Once). Bovendien heeft de Netflix-serie Stranger Things tal van scènes op deze film geïnspireerd.

(lees verder onder de trailer)

In alle Kinepolis-vestigingen

Meer dan 38 jaar na de oorspronkelijke release keert de film dus terug naar de bioscoop. Op dinsdag 26 en zaterdag 30 september kunnen fans terecht in alle Kinepolis-vestigingen. De film zal één keer per dag worden vertoond in een reguliere bioscoopzaal, en de ticketprijzen zijn gelijk aan die van andere films.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties