Nu de staking voorbij is: wat zijn de (nieuwe) premièredata van de belangrijkste blockbusters? Film & TV
Nu de staking voorbij is: wat zijn de (nieuwe) premièredata van de belangrijkste blockbusters?
Film & TV

Nu de staking voorbij is: wat zijn de (nieuwe) premièredata van de belangrijkste blockbusters?

Na de beëindiging van de staking in Hollywood zijn filmstudio's druk bezig met het herschikken van de premièredata voor hun belangrijkste blockbusters, nu acteurs weer aan het werk kunnen. Het langverwachte ‘Captain America: Brave New World’ schuift bijna een jaar op. Oorspronkelijk gepland voor juli, zal de film nu pas in februari 2025 in de bioscopen verschijnen.

‘Deadpool 3’, met opnieuw acteur Ryan Reynolds, blijft echter gepland voor juli volgend jaar. Disney, de eigenaar van Marvel, wijzigt ook de releasedata voor andere superheldenfilms: ‘Thunderbolts’ met Florence Pugh en Sebastian Stan is verplaatst naar juli 2025 in plaats van december 2024.

Andere niet-Marvel films

De première van de nieuwe ‘Blade’, met Oscarwinnaar Mahershala Ali in plaats van Wesley Snipes, schuift negen maanden op van februari 2025 naar november van dat jaar. De opnames van beide films waren oorspronkelijk gepland voor komende zomer, maar werden vanwege de recente Hollywoodstaking geannuleerd.

Andere niet-Marvel films die worden doorgeschoven zijn onder andere ‘Venom 3' (van juli naar november volgend jaar), de laatste ‘Mission: Impossible 8' (ergens in 2025) en deel 3 van de horrorhit ‘A Quiet Place’ (waarschijnlijk naar eind volgend jaar). Ook ‘Mufasa: The Lion King’ loopt vertraging op; oorspronkelijk gepland voor 5 juli, zal de film nu pas op 20 december volgend jaar in de bioscoop te zien zijn.

(Bron: hln.be)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties