Plots komen er niet één, maar twee nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’-films Film & TV
Plots komen er niet één, maar twee nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’-films
Film & TV

Plots komen er niet één, maar twee nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’-films

Scenaristen werken momenteel aan enkele scenario’s die deze zomer aan Disney worden voorgelegd. De kans dat Johnny Depp opnieuw de hoofdrol speelt, is echter klein. Producent Jerry Bruckheimer (80) bracht het onverwachte nieuws naar buiten.

De afgelopen jaren waren er vergeefse pogingen om de filmfranchise nieuw leven in te blazen, waaronder een Pirates-film met uitsluitend actrices, zoals Margot Robbie. Maar al die plannen hebben niets opgeleverd. Net wanneer je dacht dat de franchise dood en begraven was, blijkt ineens dat er twee scripts in de maak zijn.

screen shot 2017 04 05 at 11807 pm

Twee nieuwe Pirates of the Carribean-films

“Op dit moment is het nog niet duidelijk welk script als eerste klaar zal zijn,” zegt Bruckheimer. “Maar we hopen volgende maand een verhaal aan Disney te kunnen presenteren.” De bedoeling is om een reboot van Pirates of the Caribbean te maken, wat betekent dat er een nieuw verhaal wordt verteld in het Pirates-universum. Fans smeken al jaren dat Johnny Depp terugkeert als Jack Sparrow, maar met deze reboot zou die hoop vervlogen zijn.

Welke personages maken een comeback?

Na alle heisa rond Depp en het proces met Amber Heard willen ze hem bij Disney liever niet terug voor de piratenfilms. Het slot van de vijfde film uit 2017, Dead Men Tell No Tales, suggereerde dat in het volgende deel een aantal personages uit eerdere films zou terugkeren, zoals Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley) en Davy Jones (Bill Nighy). Maar niemand weet of dat plan nog doorgaat.

(Bron: nieuwsblad.be - Afbeeldingen: Disney)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties