Prijsvraag: Clint geeft 10 x 2 tickets weg voor John Wick: Chapter 4 Film & TV
Prijsvraag: Clint geeft 10 x 2 tickets weg voor John Wick: Chapter 4
Film & TV

Prijsvraag: Clint geeft 10 x 2 tickets weg voor John Wick: Chapter 4

Op woensdag 22 maart gaat het langverwachte vierde deel van de John Wick-franchise in première. John Wick: Chapter 4 zal bijna drie uur duren en is daarmee meteen ook officieel de langste film in de franchise. Miljoenen fans wachten al geruime tijd op het volgende deel na de release van Parabellum in 2019 en worden nu dus beloond voor hun geduld.

Terwijl de fijnere details over de plot angstvallig onder de pet worden gehouden, hebben de producenten wel al het volgende onthuld: "Met de prijs op zijn hoofd steeds hoger, neemt de legendarische huurmoordenaar John Wick zijn strijd weer op tegen de High Table. Hij trekt daarvoor van New York naar Parijs, van Japan naar Berlijn.” Klinkt episch!

Om de première van John Wick: Chapter 4 te vieren, geven wij maar liefst 10 x 2 tickets weg

(lees verder onder de trailer)

Prijsvraag: win gratis tickets voor John Wick: Chapter 4

Hoeveel filmliefhebbers zullen er tijdig (dus t.l. op de deadline hieronder vermeld) deelgenomen hebben aan onze prijsvraag?

Verstuur je antwoord naar redactie@clint.be vóór dinsdag 21/03 om 18u. Wij zullen de winnaars persoonlijk contacteren. Succes!

(Intropic: Credit Lionsgate Films)

51 claps
7 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties