Prijsvraag: Clint geeft 10 x 2 tickets weg voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' Film & TV
Prijsvraag: Clint geeft 10 x 2 tickets weg voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'
Film & TV

Prijsvraag: Clint geeft 10 x 2 tickets weg voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Vanaf 15 november kun je in de Belgische bioscopen ontdekken hoe het allemaal begon in ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’. De prequel is het nieuwste deel uit de The Hunger Games-franchise, gebaseerd op de New York Times-bestseller van Suzanne Collins. Adam Fogelson van Lionsgate vergelijkt het project met prequels als 'Wicked' of 'Star Wars: The Phantom Menace': “Fans willen de oorsprong van dit verhaal weten en zien.”

De commentaren op de trailer zijn alvast heel lovend. Genoeg redenen dus om in de bioscoop te gaan kijken naar de nieuwste telg in de Hunger Games-franchise. Ter ere van de release op 15 november mogen wij 10 duo-tickets weggeven voor deze film. Deze tickets zijn te gebruiken in eender welke Vlaamse bioscoop.

Win één van de 10 duotickets voor ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’

Het enige wat je moet doen om kans te maken op één van de 10 duotickets is een mailtje sturen naar redactie@clint.be met antwoord op de vraag: 'Hoeveel filmliefhebbers zullen er tijdig (dus t.l. op de deadline hieronder vermeld) deelgenomen hebben aan onze prijsvraag?'

Verstuur je antwoord dus naar redactie@clint.be vóór maandag 13/11/2023 om 18u. Wij zullen de winnaars persoonlijk contacteren. Succes!

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties