Prijsvraag: Clint geeft 5 x 2 tickets weg voor 'Silent Night', de nieuwe John Woo-film Film & TV
Prijsvraag: Clint geeft 5 x 2 tickets weg voor 'Silent Night', de nieuwe John Woo-film
Film & TV

Prijsvraag: Clint geeft 5 x 2 tickets weg voor 'Silent Night', de nieuwe John Woo-film

Vanaf 13 december kun je in de bioscoop gaan kijken naar de film waarmee de legendarische regisseur John Woo zijn comeback maakt in Hollywood: Silent Night. De bekende regisseur uit de Hong Kong-cinema, bekend van klassiekers als The Killer en Hard Boiled, brengt met Silent Night zijn eerste Hollywood-productie uit sinds Paycheck (2003), en dit in samenwerking met Lionsgate, de studio achter de John Wick-films.

Silent Night is een actiespektakel zonder... dialoog. Met nul gesproken woorden volgt de film Joel Kinnaman als een wanhopige vader die tijdens kerstavond wraak zoekt na de dood van zijn zoon. Het plot dient natuurlijk vooral als achtergrond en is een perfect excuus voor een rollercoaster vol stijlvolle, keiharde Woo-actie. Ter ere van de release op 13 december mogen wij 5 duo-tickets weggeven voor deze film. Deze tickets zijn te gebruiken in eender welke Vlaamse bioscoop.

Win één van de 5 duotickets voor 'Silent Night'

Het enige wat je moet doen om kans te maken op één van de 5 duotickets is een mailtje sturen naar redactie@clint.be met antwoord op de vraag: 'Hoeveel filmliefhebbers zullen er tijdig (dus t.l. op de deadline hieronder vermeld) deelgenomen hebben aan onze prijsvraag?'

Verstuur je antwoord dus naar redactie@clint.be vóór dinsdag 12/12/2023 om 18u. Wij zullen de winnaars persoonlijk contacteren. Succes!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties