Scarlett Johansson heeft groot nieuws over rol in aankomende topfilm: "Het is een droom die uitkomt!" Film & TV
Scarlett Johansson heeft groot nieuws over rol in aankomende topfilm: "Het is een droom die uitkomt!"
Film & TV

Scarlett Johansson heeft groot nieuws over rol in aankomende topfilm: "Het is een droom die uitkomt!"

Scarlett Johansson zal volgend jaar te zien zijn in Jurassic World 4, zo heeft ze zelf bevestigd. De Amerikaanse actrice is zeer enthousiast over haar rol en het script van de film. Speculaties over Johansson's deelname aan de film deden al maanden de ronde, maar nu heeft ze in een gesprek met ComicBook haar rol bevestigd. “Ik ben een enorme Jurassic Park-fan,” zegt ze.

“Het was een van de eerste films die ik in de bioscoop heb gezien. Ik herinner het me nog goed: het was levensveranderend en waanzinnig. Ik kan niet uitdrukken hoe enthousiast ik ben.” Johansson gaf aan al lange tijd te azen op een rol in de filmreeks. “Ik moet mezelf in de arm knijpen. Ik probeer al ruim tien jaar op welke manier dan ook in de franchise te komen,” vertelt ze.

"Ik doe er alles voor!"

“Ik zei dingen als: ‘Laat me na vijf minuten sterven. Of laat me door wat dan ook opeten. Ik doe er alles voor!’ Het feit dat het nu is gelukt, is echt ongelofelijk. Ik kan het niet geloven.” Jurassic Park kwam in 1993 uit in de bioscoop, met sequels in 1997 en 2001. In 2015 volgde een reboot met de eerste Jurassic World-film, die inmiddels al twee sequels heeft. De volgende staat gepland voor 2025.

Johansson is zeer te spreken over het script, geschreven door David Koepp, die ook verantwoordelijk was voor het script van de allereerste Jurassic Park-film en de sequel The Lost World. “Het script is zó goed,” aldus Johansson. “David kwam na bijna dertig jaar terug om het te schrijven. Hij is er zo enthousiast over, het is geweldig.”

(Bron: nieuwsblad.be - Intropic: Screen grab YouTube)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties