Teaser-trailer van Aquaman and the Lost Kingdom schept al meteen zeer hoge verwachtingen Film & TV
Teaser-trailer van Aquaman and the Lost Kingdom schept al meteen zeer hoge verwachtingen
Film & TV

Teaser-trailer van Aquaman and the Lost Kingdom schept al meteen zeer hoge verwachtingen

De allereerste teaser-trailer van ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ is eindelijk gedropt en het belooft een knaller te worden in de wereld van superheldenfilms. Het langverwachte voorsmaakje werpt een blik op wat we kunnen verwachten van de film. Dus haal je popcorn erbij en duik mee in de actie!

De trailer begint met een adembenemende onderwateropname van Atlantis. Het ziet er even visueel verbluffend uit als we ons herinneren van de eerste film. Regisseur James Wan lijkt alles uit de kast te halen om een meeslepende en visueel indrukwekkende ervaring te creëren. Dit schept dus meteen al hoge verwachtingen. De teaser onthult niet te veel van het plot (zoals teasers vaak doen), maar zet wel de toon voor een groots avontuur.

Nieuwe en bekende gezichten

Naast het hoofdpersonage gespeeld door Jason Momoa, introduceert de teaser ook nieuwe gezichten. Onder anderen een mysterieuze en krachtige vrouwelijke krijger, gespeeld door niemand minder dan Indya Moore. Natuurlijk zijn er ook nog steeds de trouwe metgezellen van Aquaman. Willem Dafoe als Nudis Vulko en Amber Heard als Mera.

Binnenkort verschijnt de volledige trailer, maar hieronder kan je al even opwarmen met de teaser. Eind december kan je ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ gaan bekijken in de bioscoop.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties