Trailer van Back to the Future 4 met Tom Holland maakt fans helemaal wild Film & TV
Trailer van Back to the Future 4 met Tom Holland maakt fans helemaal wild
Film & TV

Trailer van Back to the Future 4 met Tom Holland maakt fans helemaal wild

Er is een trailer opgedoken voor Back to the Future 4, met Tom Holland in de hoofdrol. Helaas blijkt het slechts een fantrailer te zijn, maar de reacties van fans tonen een duidelijke wens voor meer. Het lijkt erop dat het zaadje voor een reboot of vervolg is geplant. Hopelijk hebben de filmstudio’s het ook gezien.

Back to the Future (1985) behoort tot de meest iconische films uit de jaren 80 en blijft nog steeds relevant in de hedendaagse popcultuur en modewereld. De vervolgdelen, uitgebracht in 1989 en 1990, werden tegen alle verwachtingen in eveneens goed ontvangen. Een hele generatie maakte op een unieke wijze kennis met het sciencefictiongenre, en zelfs vandaag de dag blijven de cultfilms om nostalgische redenen heerlijk om te bekijken.

Tom Holland in Back to the Future

In het eerste deel reist de 17-jarige Marty McFly (Michael J. Fox) per ongeluk terug naar 1955 met de tijdmachine van Dr. Emmett Brown alias Doc (Christopher Lloyd), een omgebouwde DeLorean DMC-12. Hierdoor verstoort hij de ontmoeting tussen zijn ouders, wat leidt tot een alternatief levenspad voor hen. Dit veroorzaakt een riskante kettingreactie, waarbij de films de kijker meenemen door verschillende tijdlijnen in zowel het verleden als de toekomst.

Trailer van Back to the Future 4 met Tom Holland maakt fans helemaal wild

Fantrailer Back to the Future 4

Hoewel de trilogie nog steeds geliefd is bij fans, zijn velen toe aan iets nieuws. De filmmakers achter KH Studio delen deze wens en hebben een eigenhandig gemaakte trailer uitgebracht voor Back to the Future 4. Hierin speelt Tom Holland de rol van Jake McFly, een briljante jonge uitvinder en duidelijke afstammeling van de tijdreizende tiener Marty, compleet met zijn iconische rode bodywarmer.

Ook Doc maakt zijn opwachting. In de trailer ontdekt Jake het lang verloren dagboek van Doc, met geheimen om tijdreizen te verbeteren en nieuwe mogelijkheden en onvoorziene gevolgen te onthullen. Hij raakt verstrikt in verschillende tijdlijnen en moet het opnemen tegen een mysterieuze tegenstander die de geschiedenis wil herschrijven.

Komt er een écht vervolg?

De fantrailer heeft binnen enkele weken al 5,5 miljoen keer bekeken en heeft enthousiaste reacties van fans gegenereerd. Velen prijzen zowel de beelden als de keuze voor Tom Holland, waarbij sommigen zelfs oproepen tot een officieel vervolg vanuit Hollywood.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties