‘De beste PS4-game ooit’ wordt gebombardeerd met 0 en 1-scores op Metacritic en Bol.com door woedende gamers

Beetje overdreven

Wij vonden The Last of Us Part II geniaal en waren dan ook lyrisch in onze review. Voor ons misschien zelfs de beste PS4-game ooit. Een mening die wordt gedeeld door de pers en dan ook beloond werd met een gemiddeld waanzinnige Metacritic score van 95. Wanneer een game dit behaald wordt deze normaal algemeen bekeken als gigantische topgame.

User reviewscore op Metacritic ongezien laag

Ondanks dat de pers lyrisch is en ook heel wat gamers dolenthousiast zijn, is niet iedereen gelukkig met The Last of Us Part II. Zo zijn er gamers met heel wat kritiek op verhaalkeuzes en vinden de game daarom plots rotslecht. Duizenden gamers besloten om hun boosheid af te reageren door op Metacritic een user score van 0 te geven.

Hierdoor werd de game plots heel hard naar beneden gehaald en staat de gemiddelde score op amper 3,9. Een zeer groot deel van de mensen die deze score gaven, hebben de game overigens ook niet gespeeld. Zij lazen enkele spoilers en vonden daarom dat The Last of Us Part II een game is dat enkel maar een 0 of 1 op 10 waard is.

Ook op Bol.com

Zelfs op Bol.com vinden boze gamers hun weg. Ook hier zeggen gamers dat het spel verschrikkelijk slecht is door bepaalde keuzes die zijn genomen in het verhaal. Letterlijk elk ander subliem ding uit het spel wordt plots wel over het hoofd gezien.

De game scoort daar slechts een 2,9/5 (al stijgt deze nu ook weer wat). Niet zo dramatisch als op Metacritic, maar nog steeds opvallend laag voor een game zoals The Last of Us: Part II.

Je kan de boze Nederlandstalige reviews op Bol.com hier lezen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments