De gratis PS Plus-games van de maand april zijn nu speelbaar games
De gratis PS Plus-games van de maand april zijn nu speelbaar
games

De gratis PS Plus-games van de maand april zijn nu speelbaar

Het is de eerste dinsdag van de maand, de dag dat we nieuwe PS Plus Essential-games aan onze game-bibliotheek kunnen toevoegen. Iedere eerste dinsdag van nieuwe maand in de middag, worden de maandelijkse PS Plus-games gewijzigd in de PlayStation Store. In april krijgen we niet vier titels zoals afgelopen maand, maar weer 3 gratis games.

De PS Plus line-up van de maand april 2024 is als volgt:

  • Immortals of Aveum | PS5
  • Minecraft Legends | PS4, PS5
  • Skul: The Hero Slayer | PS4

Minecraft Legends combineert een open wereld, het besturen van een leger zoals in een strategiegame zoals Age of Empires en het bouwen van Minecraft in één game. Wat opvallend is, is dat Minecraft Legends een Xbox first party-game is. Het is opvallend dat de de concurrentie, een game gratis beschikbaar maakt via PlayStation Plus.

Immortals of Aveum is de grote game van april. Dit is een verhaalgedreven shooter, maar in plaats van wapens cast je spells zoals een Doctor Strange uit het Marvel Cinematic Universe. Door met je handen bewegingen te toen cast, je verschillende soorten offensieve en defensieve spells. Recent is de game voorzien van een grote update waarbij de game nog soepeler draait op de PlayStation 5.

De games van april 2024 zijn beschikbaar om te claimen tot 7 mei 2024. Bekijk hieronder de gameplay trailers van de drie PlayStation Plus-games van de maand april 2024.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties