Einde van een tijdperk: geen updates meer voor Red Dead Redemption 2 games
Einde van een tijdperk: geen updates meer voor Red Dead Redemption 2
games

Einde van een tijdperk: geen updates meer voor Red Dead Redemption 2

Het moest er een keer van komen en nu is het dan eindelijk zo ver: ontwikkelaar Rockstar Games trekt de stekker definitief uit werkzaamheden rondom de videogame Red Dead Redemption 2. En zo komt er een einde aan een tijdperk van een enorm populair spel.

Als een enorme verrassing komt het nieuws niet. Al in juli liet de ontwikkelaar weten dat er geen grote updates meer zouden volgen. Rockstars zou namelijk meer personeel willen onder brengen bij het project GTA VI. Hier wordt momenteel met man en macht aan gewerkt en het lijkt er dus ook op dat dit spel voorrang krijgt. Nu we een aantal maanden verder zijn lijkt Rockstar echt over te schakelen naar andere prioriteiten. In de laatste update van Red Dead Redemption 2 werd namelijk een verandering doorgevoerd in de credits, die meteen vanuit het pauzemenu te benaderen is.

Rockstar voegde hier een bericht aan toe waarin het iedereen bedankt die deel heeft uitgemaakt van de ontwikkeling aan Red Dead Redemption 2 en Red Dead Online. In July maakte de ontwikkelaar al bekend te stoppen met het uitvoeren van grote updates Red Dead Online, om te focussen op GTA 6. Woorden die op een der mate manier geïnterpreteerd kunnen worden dat de ontwikkelaar nu toch echt klaar is met het populaire spel en zijn grenzen verlegt naar andere spellen en projecten.

En zo zal de winnaar van Gamespot’s game of the year 2010 langzaam maar zeker van het toneel verdwijnen. Veel fans zullen het betreuren, aangezien de game in veel opzichten een voorloper is geweest en enorm veelzijdig was voor zijn tijd en is het spel on immens populair. Zo zijn er 170 miljoen exemplaren verkocht van GTA V, 45 miljoen van Red Dead Redemption 2.Tevens was Red Dead Redemption na GTA V een van de weinige openwereldspellen die ook een gokelement had. Spelers kregen de kans om in het spel met zijn/haar karakter een potje poker te spellen, met daarin kans om geld te verdienen voor het karakter. Hiervoor is wel basiskennis nodig van de regels en moet rekening gehouden worden met het feit dat geld verliezen ook mogelijk is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties