Final Fantasy VII Rebirth maakt indruk in de final trailer games
Final Fantasy VII Rebirth maakt indruk in de final trailer
games

Final Fantasy VII Rebirth maakt indruk in de final trailer

Square-Enix hield onlangs een PlayStation State of Play-presentatie die helemaal in het teken stond van de game Final Fantasy VII Rebirth.

Een hele vette nieuwe trailer is vrijgegeven over het avontuur wat ons te wachten staat over enkele weken. De trailer is hieronder te bekijken en heeft een duur van vier minuten. Voor de mensen die nog meer willen zien en weten over Final Fantasy VII Rebirth, raden we aan om de tweede video, namelijk de presentatie van Square-Enix te bekijken.

In de presentatie van 20 minuten worden heel veel punten kort behandeld. Zo is Final Fantasy VII Rebirth veel groter in scope dan Final Fantasy VII Remake. Je kan nu verschillende regio’s vrij bezoeken met grote open gebieden. Onder andere Zack’s hometown is te bezoeken. Ieder gebied heeft inwoners met wie je in contact komt. Hoofdpersoon Cloud kan Quests voor deze mensen doen, sommige geven je meer informatie over personen en gebieden, anderen zijn behoorlijk bizar en hilarisch. Cloud kan ook deelnemen aan een grote hoeveelheid mini-games waaronder Chocobo Racing en een kaartspel. Met je vrienden kan je een relatie opbouwen waarmee je nieuwe chain abilities ontgrendeld die je in combat kan gebruiken, maar in Final Fantasy VII Rebirth kan je ook uitgaan met je vrienden. Zo wordt in de presentatie een romantische date getoond met Tifa.

De release is over enkele weken, maar gamers met een PlayStation 5-console kunnen nu al aan de slag met een gedeelte van Final Fantasy VII Rebirth. Een gratis demo van 48GB laat gamers episode Nibelheim spelen, de opening chapter van de game. Ergens in de week van 21 februari, maar voordat de game uitkomt, krijgt de demo nog een content update. Spelers kunnen dan ook de regio Junon verkennen, een grote open map met dungeons en verrassingen.

Final Fantasy VII Rebirth verschijnt op 29 februari 2024 voor de PlayStation 5.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties