Gespeeld: World of Warcraft patch 10.1: Embers of Neltharion games
Gespeeld: World of Warcraft patch 10.1: Embers of Neltharion
games

Gespeeld: World of Warcraft patch 10.1: Embers of Neltharion

Inmiddels is de eerste grote update van World of Warcraft: Dragonflight uit, genaamd Embers of Neltharion. Deze nieuwe update brengt een hoop nieuwe content met zich mee voor de populaire MMO. We zullen een overzicht geven van wat je van de update kunt verwachten en of het de moeite waard is.

Patch 10.1 voegt een nieuwe zone toe aan de game, genaamd Zaralek Caverns. Deze nieuwe zone bevindt zich in de ondergrond van de Ohn’aran Plains en bevat diverse tunnels waardoor je kunt vliegen. Samen met de nieuwe zone zijn er ook nieuwe Campaign quests beschikbaar die het verhaal voortzetten. Opvallend was dat de uitbreiding een behoorlijk aantal indrukwekkende cinematics bevat. Bovendien zijn er in de nieuwe zone World Quests, twee nieuwe World Bosses en zeldzame monsters.

Gespeeld: World of Warcraft patch 10.1: Embers of Neltharion

Dragonriding speelt een grote rol in de nieuwe update. Zoals al eerder aangeven bevat Zaralek Caverns diverse tunnels. Een nieuwe talent genaamd Ground Skimming zorgt ervoor dat je Vigor herstelt wanneer je vlakbij de grond vliegt. Dit maakt vliegen een stuk makkelijker. Er zijn acht nieuwe Dragonriding Glyphs beschikbaar in de update. Bovendien is er ook een nieuwe Dragonriding mount beschikbaar.

Embers of Neltharion introduceert ook Cross-Faction Guilds, een functie waar alle tijd naar verlang werd. Cross-Faction Guilds zorgt ervoor dat Alliance karakters in Horde Guilds kunnen en Horde karakters in Alliance Guilds. Je kunt nu dus met vrienden in dezelfde guild spelen ongeacht welke factie zij hebben gekozen.

Bijna alle classes en specializations in de game hebben ook aanpassingen en toevoegingen gekregen, waarvan Balance Druids en Shadow Priests de grootste veranderingen hebben gekregen. Daarnaast zijn er grote aanpassingen doorgevoerd aan PvP. Bepaalde classes zijn hierdoor weer wat leuker om te spelen.

Gespeeld: World of Warcraft patch 10.1: Embers of Neltharion

Eén van de grootste toevoegingen van Embers of Neltharion zal voor velen ongetwijfeld de nieuwe raid zijn. Aberrus, the Shadowed Crucible is de tweede raid van Dragonflight en bevat 9 baasgevechten. Deze raid bevat nieuwe items, waaronder item sets voor alle classes. Daarnaast zijn er zeldzame drops te verzamelen van bazen. Ook bevat de patch een nieuwe rotatie voor mythic+ dungeons. Er zijn vier dungeons van Dragonflight en vier dungeons van eerdere uitbreidingen speelbaar in mythic+ met de nieuwe uitbreiding.

Tot slot introduceert de patch ook nieuwe World Events, een nieuwe manier om gear te upgraden, verbeteringen aan de UI, toegankelijkheidsopties, een nieuwe PvP seizoen, nieuwe aanpassingsopties voor een paar races en toevoegingen aan professions.

Conclusie

Patch 10.1 is een erg goede toevoeging op een al solide uitbreiding. De nieuwe zone en de Campaign quests daarin zijn erg vermakelijk. Dit geldt ook voor de nieuwe raid. De patch bevat een enorme hoeveelheid toevoegingen zoals Cross-Faction Guilds, World Quests, nieuwe mogelijkheden met Dragonriding en meer. Bovendien zorgen de diverse aanpassingen aan classes dat een hoop classes weer fris aanvoelen. De hoeveelheid toffe nieuwe content zorgt ervoor dat het zeker de moeite waard is om patch 10.1 een kans te geven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties