GTA: The Trilogy nu op Netflix Gaming, nog eens 80 games in ontwikkeling games
GTA: The Trilogy nu op Netflix Gaming, nog eens 80 games in ontwikkeling
games

GTA: The Trilogy nu op Netflix Gaming, nog eens 80 games in ontwikkeling

Netflix focust zich steeds meer op games buiten films en series. Deze week zijn er drie klassieke toppers beschikbaar voor abonnees namelijk de Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition bestaat uit remasters van GTA 3, GTA Vice City en GTA San Andreas. Abonnees kunnen deze games en veel meer andere games waaronder de geprezen roguelike Hades, spelen via de Netflix mobile applicatie zonder extra kosten. Volgens Rockstar hebben de remasters enkele verbeteringen ten opzichte van de originele versies zoals de nieuwe modus Classic Lighting, waarbij het luchtruim de sfeer uitademt van de originele games.

In een interview met de website Axio heeft Netflix head of gaming genaamd Mike Verdu aangegeven dat er op dit moment 10 eigen games in ontwikkeling zijn bij de studio’s van Netflix. In totaal zijn er momenteel 80 games beschikbaar voor Netflix-leden via de mobile applicatie zonder extra kosten. Nog eens zoveel games zijn momenteel in ontwikkeling bij partners. Tien van deze onuitgebrachte games zijn intern in ontwikkeling bij Netflix. Mogelijk zijn de interne games gebaseerd op populaire eigen IP’s van Netflix zoals Stranger Things en Squid Game.

Tot nu toe zijn alle uitgebrachte games op Netflix, mobile games geweest. Deze games zijn niet beschikbaar op smart tv’s, enkel op smartphones en tablets. Mike Verdu zegt tevreden te zijn over de aandacht van abonnees op het gebied van games naast films en series.

“We zijn tevreden over de aandacht die games tot dusver kregen. Abonnees ontdekken en spelen games. En dat aantal groeit.”

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is nu beschikbaar op de Netflix mobile applicatie voor bestaande Netflix-abonnees.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties