Het aftellen kan beginnen: eerste trailer van GTA VI wordt héél binnenkort getoond games
Het aftellen kan beginnen: eerste trailer van GTA VI wordt héél binnenkort getoond
games

Het aftellen kan beginnen: eerste trailer van GTA VI wordt héél binnenkort getoond

Het heeft lang geduurd, maar Rockstar Games is eindelijk zover. GTA 6 wordt over enkele weken officieel uit de doeken gedaan. Dat laat Sam Houser, de oprichter van Rockstar Games weten in een officieel persbericht. Houser is één van de bedenkers, schrijvers en uitvoerend producenten van de Grand Theft Auto- franchise.

Houser laat in de het persbericht weten dat volgende maand het 25 jaar bestaan van Grand Theft Auto zal worden gevierd en de beste manier om dat te doen is door de nieuwste game in de franchise te onthullen met een eerste trailer. Houser noemt de naam GTA 6 niet, maar wel de volgende iteratie in de Grand Theft Auto franchise.

De eerste trailer zal begin december vrijgegeven worden, mogelijk tijdens The Game Awards, de show wat gepland staat voor 7 december 2023. In 2018 won Rockstar Games op de show de prijzen voor best narrative, best score, best technology en best performance voor de game Red Dead Redemption 2.

Grand Theft Auto VI in Vice City (in 2024?)

Volgens geruchten en leaks gaat GTA 6 zich afspelen in een moderne versie van de fictieve Vice City, de stad die ook speelbaar was in de game GTA Vice City. In tegenstelling tot GTA V zijn er niet drie maar twee hoofdpersonen, een vrouw en een man.

Bij Take-Two Interactive verwachten ze trouwens een record omzet in het volgend fiscaal jaar. Dat kan enkel met een major release zoals GTA 6. Dat zou betekenen dat GTA 6 ergens tussen april 2024 en maart 2025 gaat verschijnen. Het aftellen kan dus echt beginnen.

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties