Niet 1 maar drie grote nieuwe uitbreidingen zijn aangekondigd voor World of Warcraft games
Niet 1 maar drie grote nieuwe uitbreidingen zijn aangekondigd voor World of Warcraft
games

Niet 1 maar drie grote nieuwe uitbreidingen zijn aangekondigd voor World of Warcraft

Na de release van de Dragonflight uitbreiding voor World of Warcraft vroegen velen zich af wat de volgende uitbreiding zou zijn van de populaire MMO. Tijdens BlizzCon 2023 is daar meer informatie over gedeeld. Blizzard heeft zelfs niet alleen de volgende uitbreiding, maar de volgende drie uitbreidingen onthuld.

Blizzard heeft bekendgemaakt dat vanaf de volgende uitbreiding een geheel nieuwe verhaallijn zal starten. De verhaallijn zal ”The Worldsoul Saga” genoemd worden en zal zich afspelen over de volgende drie uitbreidingen. World of Warcraft: The War Within, de eerste uitbreiding van The Worldsoul Saga, zal in 2024 verschijnen. World of Warcraft: Midnight en World of Warcraft: The Last Titan zullen de volgende twee uitbreidingen zijn. Spelers zullen in The Worldsoul Saga op avontuur gaan om Azeroth te redden.

Het volgende werd over de Worldsoul Saga gezegd:

”Beginnend met The War Within is The Worldsoul Saga gegroeid uit de zaden van wat de harten van spelers over de hele wereld veroverde toen ze voor het eerst voet zetten in Azeroth. Voor veteranen hebben de afgelopen 20 jaar hiertoe geleid en voor degenen die nog nooit voet in Azeroth hebben gezet, is dit een heel nieuw avontuur.”
“The War Within, Midnight en The Last Titan omvatten een van de meest ambitieuze creatieve pogingen ooit voor World of Warcraft, ontworpen als op zichzelf staande verhaallijnen die deel uitmaken van een overkoepelende verhaallijn”, zegt Warcraft general manager John Hight. “Naast deze epische avonturen worden de voortdurende updates voor de levenskwaliteit die spelers sinds Dragonflight van ons verwachten, voortgezet in The War Within, waarmee we ons klaarmaken voor de komende 20 jaar en daarna.”

“Nu we aan een nieuw tijdperk bij Blizzard Entertainment beginnen, ben ik geïnspireerd door de passie van de World of Warcraft-teams op het gebied van spelers en hun uitgebreide visie op de toekomst van hun verhalen”, zegt president van Blizzard Entertainment Mike Ybarra. “De nalatenschap van World of Warcraft omvat generaties, en het begin van The Worldsoul Saga is het perfecte moment voor iedereen die herinneringen heeft aan dit legendarische universum om te vieren, te herontdekken en thuis te komen in Azeroth.”

Net als voor de aankondiging van elke uitbreiding is er voor The War Within ook een trailer vrijgegeven. Dit keer is het geen actievolle trailer, maar een trailer die wat meer emotioneel is.

The War Within zal heel wat content aan de game toevoegen. De level cap wordt verhoogd naar level 80, er zijn nieuwe speelbare zones, nieuwe soort Talents, Delves, Warbands en meer. Hieronder is een overzicht van de nieuwe content van The War Within.

  • Verken het nieuwe continent Khaz Algar: voor de westelijke kust van Kalimdor ligt The Isle of Dorn, een nieuw knooppunt voor zowel de Horde als de Alliance. Ontdek wat er onder de oppervlakte leeft in de lava-gestookte smederij van The Ringing Deeps, de weelderige Hallowfall en het hoogtepunt van de Nerubische samenleving, Azj-Kahet.
  • Nieuw speelbaar geallieerd ras – the Earthen: Spelers zullen dit door Titanen gesmede ras ontmoeten en ontgrendelen. Ze hebben Khaz Algar tot hun thuis gemaakt, met hun eigen unieke beschaving en cultuur.
  • Breid je Warcraft-fantasie uit met Hero Talents: Hero Talents zijn gemodelleerd naar bekende archetypes uit het Warcraft-universum, zoals Dark Ranger, Farseer en meer, en vormen een nieuw niveau van class-specialisatie.
  • Delves: Nieuwe hapklare avonturen die naadloos in de wereld zijn geïntegreerd, flexibel kunnen worden opgeschaald om 1-5 spelers te ondersteunen en waardevolle progressie bieden.
  • Warbands: Met Warbands, een functie voor de levenskwaliteit van spelers met meerdere personages, kunnen banken, reputaties, transmogs en meer worden gedeeld door alle spelerspersonages.

World of Warcraft: The War Within komt in 2024 uit. Je kunt nu alvast een pre-order plaatsen voor één van de drie edities. Elke editie brengt extra’s met zich mee.

  • The War Within: Base Edition – € 49,99Pre-order van World of Warcraft: The War WithinToegang tot World of Warcraft: Dragonflight*Verbeterde Level 70-karakterboost, waardoor spelers meteen kunnen beginnen aan de komende contentupdate voor Dragonflight, Guardians of the Dream.500 Trader’s Tender
  • The War Within: Heroic Edition – € 69,99Alle onderdelen van de Base EditionAlgarian Stormrider mount en toegang tot speciale dynamisch vliegende racebanenUpgradebare Stormrider kleding transmog set250 extra Trader’s Tender, voor een totaal van 750
  • The War Within: Epic Edition – € 89,99Alle onderdelen van de Base en Heroic EditionBètatoegang tot World of Warcraft: The War Within**Early access, minimaal drie dagen voor de lancering van de uitbreiding***Squally the Storm Hatchling huisdierSandbox Storm Gryphon speeltje250 extra Trader’s Tender, voor een totaal van 100030 dagen abonnement

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties