Nieuwe trailer van Death Stranding is bizar maar ook heel indrukwekkend games
Nieuwe trailer van Death Stranding is bizar maar ook heel indrukwekkend
games

Nieuwe trailer van Death Stranding is bizar maar ook heel indrukwekkend

Een gloednieuwe gameplay trailer van de geanticipeerde Death Stranding 2 is vrijgegeven samen met een release window en een ondertitel.

Death Stranding 2 gaat Death Stranding 2: On the Beach heten. Hoofdpersoon Sam Porter Bridges uit de eerste game is terug. Amerika is gered, maar de rest van de wereld is nog altijd in totale chaos. Sam en Fragile gaan op pad om de wereld dit keer te herstellen. Zoals we gewend zijn van een Hideo Kojima-game krijgen we na het bekijken van een trailer meer vragen dan antwoorden. Zo zien we handschoenen die uit zichzelf bewegen, een pop die praat, een baby waar een vliegend voertuig uitkomt, een gitaar die kan schieten en veel meer.

De schurk Higs uit de eerste game blijkt te leven. Hij is uit op wraak in Death Stranding 2: On the Beach. Higs heeft een totaal nieuwe look met rode armor, een gitaar elektriciteit kan afvuren en zijn gezicht doet ons denken aan DC villain The Joker. Higs vertelt een belangrijke boodschap aan Sam in de trailer. Sam zou niet weten wat de baby uit de eerste game genaamd Lou precies is. Belangrijke namen uit Hollywood hebben een rol in Death Stranding 2: On the Beach waaronder Norman Reedus, Léa Seydoux, Elle Fanning en Shioli Kutsuna.

Helaas is er ook minder goed nieuws voor de mensen die zaten te hopen op Death Stranding 2: On the Beach in 2024. De game komt namelijk pas uit in het jaar 2025 exclusief voor de PlayStation 5. Mogelijk gaat het hier om een timed exclusive deal tussen Kojima Productions en PlayStation. De eerste Death Stranding kwam namelijk een jaar na release ook uit op de PC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties