Officieel: Grand Theft Auto V krijgt gloednieuw eiland, maar er is wel een addertje

Voor GTA VI gaan we nog wel even geduld moeten hebben

Grand Theft Auto V is al meer dan 135 miljoen keer verkocht. Redelijk ongezien en de laatste GTA is dan ook een goudmijn voor Rockstar. Ondanks dat de game oorspronkelijk in 2013 verscheen wordt GTA Online nog altijd immens veel gespeeld.

Gloednieuw eiland voor Grand Theft Auto V

Rockstar heeft nu een teaser online gesmeten en verwijst daar naar als ‘de grootste update ooit voor GTA: Online’. Blijkbaar gaat het hier om een volledig nieuw eiland dat we kunnen verkennen genaamd ‘El Rubio’.

Rockstar toonde alvast een korte teaser waar je enkele heel korte beelden ziet van de nieuwe locatie ‘El Rubio’. Het ziet er naar uit dat we hier ook heel wat nieuwe Heists krijgen. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar we weten al wel dat deze update in december zal verschijnen.

Schitterend nieuws dus voor GTA Online-spelers. Al zal deze map wel enkel maar speelbaar zijn in de online modus. Het is dus geen singleplayer-uitbreiding zoals ‘The Lost and Damned’ and ‘The Ballad of Gay Tony’ in GTA IV. Iets waar sommige fans wellicht op hadden gehoopt. Ook een GTA VI voor PS5 en Xbox Series lijkt nog heel ver weg met een grote aankondiging zoals dit.

Voor de 10 mensen op deze planeet die GTA V niet kochten: Op Bol.com staat momenteel de premium editie van Grand Theft Auto V in korting.

Een betere kijk op het nieuwe eiland

Een interessante breakdown van een bekende YouTuber over het nieuwe eiland en hoe het er allemaal uitziet:

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Tjempo
1 maand geleden

Ja en nou gta 6