PlayStation 5-versie van The Last of Us: Part II verschijnt snel met mogelijkheid om heel goedkoop te upgraden games
PlayStation 5-versie van The Last of Us: Part II verschijnt snel met mogelijkheid om heel goedkoop te upgraden
games

PlayStation 5-versie van The Last of Us: Part II verschijnt snel met mogelijkheid om heel goedkoop te upgraden

Sony’s eerste game van 2024 is The Last of Us: Part II Remastered. Dat heeft ontwikkelaar Naughty dog aangekondigd in een PlayStation Blog update.

The Last of Us: Part II Remastered is een verbeterde versie van de geprezen game die in 2020 verscheen. De remaster komt snel uit namelijk op 19 januari 2024 voor de PlayStation 5. Wie de PlayStation 5-versie van The Last of Us: Part II al in huis heeft, kan voor €9,99 upgraden naar de Remastered Edition op de PS5. Heb je het origineel op disk staan, dan moet je die disk iedere keer gebruiken om de Remastered versie te kunnen spelen.

The Last of Us: Part II Remastered is dezelfde game die verscheen in 2020, maar dan met nieuwe content, visuele verbeteringen, diverse toegankelijkheidsopties en meer. Zo maakt de Remastered Edition volledig gebruik van alle features van de DualSense-controller. Denk aan de lichtbalk, de ingebouwde speakers, haptick feedback en adaptive triggers.

The Last of Us: Part II Remastered bevat verder een nieuwe modus genaamd No Return, waar je zo lang mogelijk moet proberen te overleven. Spelers kunnen hier met verschillende personages uit The Last of Us spelen waaronder het personage Lev uit de story van The Last of Us: Part II. In No Return kunnen spelers iedere ronde zien welke beloningen er zijn te verdienen en encounters zijn op verschillende manieren aan te pakken. Het is ook mogelijk om het tegen elkaar op te nemen in een highscore challenge.

Naughty Dog heeft voor The Last of Us: Part II Remastered, zogeheten Lost Levels aan de game toegevoegd. Dit zijn nieuwe levels die niet volledig zijn afgewerkt, content wat werd geschrapt voor de originele game als het ware. Spelers kunnen in deze definitieve versie van de game, een blik achter de schermen nemen met commentaar van developers en acteurs.

The Last of Us: Part II Remastered bevat verder meer toegankelijkheidsopties, een uitgebreide photo modus, de optie om levels in Speed Run te spelen en visuele verbeteringen. In Fidelity Mode speel je de game opp een native 4K-resolutie. In Performance Mode, speel je de game op een 1440P-resolutie wat kan worden opgeschaald naar 4K en voor de mensen die een tv of monitor hebben met ondersteuning voor VRR, is er een modus waar een hoge resolutie met een goede framerate wordt gehanteerd.

The Last of Us: Part II Remastered is vanaf 5 december 2023 vooruit te bestellen. De release staat gepland voor 19 januari 2024. Voor bezitters van The Last of Us: Part II op de PS4, is een upgrade voor €9,99 mogelijk. De duurdere Remastered Washington Liberation Front Edition verschijnt ook op 19 januari 2024 en komt met een steelbookcase, vier pins, een kledingpatch en 47 verzamelkaarten.

Bekijk hieronder de onthullingstrailer van The Last of Us: Part II Remastered.

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties