Populaire streamer Dr. Disrespect ontslagen uit zijn eigen studio wegens beschuldigingen games
Populaire streamer Dr. Disrespect ontslagen uit zijn eigen studio wegens beschuldigingen
games

Populaire streamer Dr. Disrespect ontslagen uit zijn eigen studio wegens beschuldigingen

De populaire streamer Dr. Disrespect, ook wel bekend als Beahm is uit zijn eigen studio genaamd Midnight Society gezet wegens beschuldigingen. Dr. Disrespect zou seksueel getinte berichten naar een minderjarige hebben gestuurd.

Dr. Disrespect wordt uit zijn eigen studio gezet. Alle banden tussen de studio Midnight Society en Dr. Disrespect zijn deze week verbroken. De relatiebreuk ontstond nadat een voormalige Twitch-werknemer, aangaf dat Dr. Disrespect seksueel getinte privéberichten had gestuurd naar een minderjarige. Hij zou ook geprobeerd hebben om persoonlijk af te spreken met een minderjarige op een TwitchCon.

Midnight Society breekt nu alle relaties met de populaire streamer. Dat is opvallend, want Dr. Disrespect is één van de oprichters van deze studio. Midnight Society werkt al een tijdje aan een competitieve multiplayer player versus player shooter. Deze game heeft nog geen releasedatum en het is nu onzeker of Dr. Disrespect überhaupt in de credits zal worden genoemd. In een bericht op sociale media platform X, zegt Midnight Society: “onze principes en standaard als een studio en individuen hoog te houden”.

Dr. Disrespect werd enkele jaren geleden verbannen door streaming platform Twitch, maar nooit werd echt duidelijk waarom. Sindsdien is Dr. Disrespect actief op YouTube. Dr. Disrespect zegt berichten gestuurd te hebben aan een minderjarige maar zegt ook dat alles onschuldig was, er heeft niets illegaals plaatsgevonden. De streamer was afgelopen dag Elden Ring aan het streamen toen het bericht van Midnight Society naar buiten kwam. De teleurstelling was duidelijk te zien op het gezicht van de Dr. Disrespect. Volgens zijn kijkers was hij niet in een goede bui, behoorlijk droevig en besloot hij plotseling om de stream te beëindigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties