Wordt dit de game van 2023? Spider-Man 2 laat monden openvallen in nieuwe beelden games
Wordt dit de game van 2023? Spider-Man 2 laat monden openvallen in nieuwe beelden
games

Wordt dit de game van 2023? Spider-Man 2 laat monden openvallen in nieuwe beelden

Gisterenavond toonde Sony wat PlayStation-fans nog mogen verwachten qua nieuwe games in het komende jaar. De grote afsluiter van de PlayStation Showcase was Marvel’ Spider-Man 2. Insomniac Games heeft maar liefst 10 minuten aan eerste gameplay vrijgegeven. De beelden kan je hieronder zien.

Speel als Venom Spider-Man

De beelden zijn voor fans alvast om duimen en vinger bij af te likken De trailer opent met de onthulling van een nieuwe villain namelijk Kraven The Hunter. Hij is op zoek naar een waardige tegenstander en wellicht is Spider-Man dat wel. Daarom gaat hij richting New York.

Vervolgens schakelt de trailer over naar New York en zien we oude bekende Peter Parker in een Symbiote Suit, het opnemen tegen meerdere grunts. Wat daarna volgt is een resem aan spectaculaire actiebeelden. Wordt Spider-Man 2 dé game van 2023? Het zou zo maar kunnen als je onderstaande video mag geloven.

Marvel’s Spider-Man 2 verschijnt in de herfst van dit jaar exclusief op de PlayStation 5.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties