Man bouwt meest waanzinnige mancave aller tijden voor het kijken van Formule 1-races Hemels
Man bouwt meest waanzinnige mancave aller tijden voor het kijken van Formule 1-races
Hemels

Man bouwt meest waanzinnige mancave aller tijden voor het kijken van Formule 1-races

Wil je je Formule 1-kijkervaring naar een hoger niveau tillen? Dan kan je inspiratie halen uit een video van een Amerikaanse man die zijn hele kelder heeft omgetoverd tot een speciale ruimte voor Formule 1. Dit is de ideale mancave voor jou en je vrienden!

Op sociale media kom je wellicht wel eens video's tegen van mensen die een huisje of kamer hebben omgebouwd tot de ultieme mancave, speciaal voor het kijken van sportevenementen zoals voetbalwedstrijden of Formule 1-races. Een Amerikaanse man tilde dit concept echter naar een hoger niveau door zijn hele kelder aan te passen voor de Formule 1. En geloof ons, het resultaat is verbluffend.

Meerdere schermen

Bij het betreden van deze mancave word je direct begroet door een groot scherm met de live-stand van de race. Verderop word je bijna verblind door meerdere schermen die afzonderlijk de standen, livebeelden, cockpitbeelden en 'extra informatie' tonen. Dit alles klinkt als een paradijs voor Formule 1-fans, nietwaar?

Bioscoop

Maar er is meer. Als je een andere deur opent, kom je in een gepersonaliseerde bioscoop terecht. Aan de zijkanten van de bioscoop zijn opnieuw schermen geplaatst met extra informatie. Daarnaast biedt de zaal uitstekend geluid en comfortabele stoelen. Als je hier een Formule 1-race kijkt, weet je zeker dat je niets mist, absoluut niets! Bekijk hieronder de video:

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties