22-jarige Shauna zit vast in het lichaam van een 8-jarige: "Enkel idioten en viespeuken willen met mij daten" LIFESTYLE
22-jarige Shauna zit vast in het lichaam van een 8-jarige: "Enkel idioten en viespeuken willen met mij daten"
LIFESTYLE

22-jarige Shauna zit vast in het lichaam van een 8-jarige: "Enkel idioten en viespeuken willen met mij daten"

Maak kennis met de 22-jarige Shauna Rae. Toen ze amper 6 maanden oud was, werd ze gediagnosticeerd met hersenkanker. Dat is verschrikkelijk, maar de gevolgen achteraf waren nog veel erger.

Door haar ziekte stopte haar beenderen namelijk met groeien en ging ze nooit door haar puberteit. Het gevolg is dat Shauna, die nu 22 jaar oud is, eigenlijk vastzit in het lichaam van een 8-jarig kind. Zo is ze amper 117 cm groot en ziet ze er ook echt als een kind.

Overal bewijzen dat ze volwassen is

Dat brengt natuurlijk heel wat problemen met zich mee buiten het puur fysieke. Zo moet Shauna overal waar ze komt, daadwerkelijk bewijzen dat ze wel volwassen is. Denk hierbij aan uitgaan, alcohol drinken, een tattoo laten zetten en nog zoveel andere dingen. De echte horror voor Shauna is echter een lief zoeken. Zo wil ze ontzettend graag een relatie, maar in realiteit trekt ze vooral enge mannen, idioten en pedofielen aan.

Een man vinden die zich aangetrokken voelt tot haar en er ook geen problemen mee heeft om met haar buiten te komen, is blijkbaar een hele uitdaging. Indien je als man namelijk openbaar kust of knuffelt met Shauna dan zal je ongetwijfeld aangesproken worden door heel wat mensen die denken dat je een minderjarig kind aan het betasten bent.

Shauna heeft sinds dit jaar haar eigen reality tv-serie in de Verenigde Staten. Hieronder alvast enkele beelden waarin ze vertelt over haar moeilijkheden en haar moeilijke datingleven.

262 claps
54 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties