8 vrouwen onthullen waarom ze een stevige pijpbeurt walgelijk vinden

Niet iedereen is fan van een stevige pijpbeurt

Mannen vinden het (meestal) zalig, maar hoe zit het met de dames? Enkele maanden geleden brachten we een artikel over meerdere vrouwen die vertelden waarom ze een pijpbeurt geven echt geweldig vinden.

Echter niet alle vrouwen houden van een orale poetsbeurt geven, maar waarom dan niet? 10 dames vertellen waarom je jouw pretstok zover mogelijk van hun gezicht moet houden.

Mannen die trouwens geen leuke dames (of heren) ter beschikking hebben die hen een pijpbeurt willen geven, raden we deze intelligente masturbator/ blowjobmachine aan die het gevoel van een pijpbeurt bijna perfect nabootst.

Geur en smaak

“Ik vind pijpen verschrikkelijk. Ik heb het nochtans al meer dan genoeg geprobeerd. De geur en de smaak van een penis vind ik gewoon walgelijk. Zelfs als mijn vriendje net uit de douche stapt, moet ik er niets van weten. Alleen al van er aan te denken, krijg ik kotsneigingen.”

Geen lichaamssappen

“Met een pijpbeurt zelf af en toe kan ik nog leven, maar slikken is echt verschrikkelijk. Het is voor mij een penis die in mijn mond niest. Ik wil gewoon niets weten van andere mensen hun lichaamssappen te proeven.”

Haar en zweet

Ik vind alles aan een pijpbeurt walgelijk. De smaak van zweet vind ik goor. Of haren die plots in mijn mond komen, verpesten altijd de moment. Ik moet er echt niets van weten.

Ik werk al genoeg

“Mijn leven is al gigantisch stresserend en ik heb het gevoel dat ik nooit eens wat rust heb. Ik werk al heel de dag, waarom moet ik ‘s avonds dan nog meer werken en hem een blowjob geven?”

Absoluut niet romantisch

“Mijn vriendje vraagt nogal vaak dat ik mij niet wil bukken voor hem. Ik vind het absoluut niet leuk, maar heel af en toe doe ik het dan wel eens omdat ik weet dat hij ervan geniet. Elke keer dat ik het echter doe, voel ik mij een object en het is absoluut niet romantisch.”

Het duurt veel te lang

“Het duurt bij sommige mannen eeuwig voor ze klaarkomen bij een pijpbeurt. Ik ben het vaak al snel kotsbeu. Moesten ze nu binnen enkele minuten klaarkomen, zou ik het veel meer doen.

Geen kusjes

“Ik haat pijpbeurten want mijn vriendje wil mij nooit kussen nadat ik hem gepijpt heb.”

Geen mondje, maar handjes

“Ik moet bijna altijd overgeven door te pijpen, ik doe het dus nooit. Mijn vriendje is er absoluut niet gelukkig mee. Ik doen dan maar mijn best om het te compenseren met mijn handen.”

Het voelt eindeloos

“Ook al duurt een pijpbeurt niet eeuwig, soms lijkt het toch alsof het eindeloos duurt. Ik vraag me dan af hoelang ik al bezig ben? 40 minuten? Nee, het zijn er slechts 10, maar in pijpminuten voelt dat voor mij wel anderhalf uur aan.”

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Someone
6 maanden geleden

Schattig, gaan we het dan nu eens over beffen hebben ?