Als je dit eet, dan presteert jouw pretstok sowieso een pak beter LIFESTYLE
Als je dit eet, dan presteert jouw pretstok sowieso een pak beter
LIFESTYLE

Als je dit eet, dan presteert jouw pretstok sowieso een pak beter

Ouder worden is niet goed... voor vele dingen! Een daarvan is... je penis. Uit onderzoek blijkt dat erectieproblemen voorkomen bij 40% van de mannen boven de 40 jaar en 70% van de zeventigplussers. Je kan natuurlijk erectiepillen kopen of andere stimulerende middelen zoals dit om je pretstok te laten presteren.

Maar er is ook een andere 'oplossing' om dit wat tegen te gaan: je voedingsgewoonten aanpassen! Deze zes producten worden door voedingsdeskundigen aanbevolen om de gezondheid van je jongeheer op peil te houden.

Bonen

Bonen verzadigen en houden je bloedsuikerspiegel stabiel, wat meteen ook goed is voor je edele delen.

Avocado’s

Hierin zitten heel wat gezonde vetten (ook goed voor je hart), ze verlagen je cholesterol en zijn goed voor de bloedsomloop, inclusief die naar je penis / erectie.

Spinazie

Wist je dat Popeye ook voorzien was van een flinke jongeheer? Wij ook niet, maar we durven het vermoeden! Spinazie bevat immers veel vitamines en mineralen. Magnesium is een belangrijke voedingsstof voor een gezond T-niveau.

Kiembrood

Mannen die veel ontstekingsremmende volkorenproducten in hun dieet verwerken, hebben minder last van erectieproblemen. Het is beter van de problemen in de kiem te smoren...

Zalm

Hierin zit vitamine D, selenium en magnesium, wat noodzakelijk is voor gezond sperma en een hoog testosterongehalte.

Paksoi

Kruisbloemige groenten als paksoi (en kool en broccoli) bevatten glucobrassicine, een bestanddeel dat overtollig oestrogeen helpt uit te scheiden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties