Als je indruk wil (blijven) maken op de vrouwen, moet je één kledingstuk skippen LIFESTYLE
Als je indruk wil (blijven) maken op de vrouwen, moet je één kledingstuk skippen
LIFESTYLE

Als je indruk wil (blijven) maken op de vrouwen, moet je één kledingstuk skippen

Vrouwen smeken mannen (vooral op de sociale media) om een bepaald kledingstuk te laten vallen, omdat ze er echt niet van houden. De skinny jeans is al jaren niet meer weg te denken uit kledingkasten over de hele wereld, maar (vooral) Gen Z keurt deze broek duidelijk niet goed. Onlangs is de skinny jeans onder vuur komen te liggen op TikTok en de hashtag ging in geen tijd viraal.

Het begon allemaal met een filmpje van iemand dat massaal werd gedeeld en het volgende bijschrift had: "POV: Je bent eindelijk gestopt met het dragen van skinny jeans". De clip werd bekeken door miljoenen mensen en gedeeld door tienduizenden, en ook de commentaren stroomden rijkelijk binnen. Vrouwen overal ter wereld roepen nu mannen op om hun skinny jeans te dumpen en een ‘nieuw en verbeterd imago aan te nemen’.

"Zou een publieke aankondiging moeten zijn!"

Eén iemand schreef bijvoorbeeld: "Alle mannen hebben deze transformatie nodig." Een ander voegde eraan toe: "Tips voor mannen: Draag alsjeblieft geen skinny jeans." Een derde merkte ook op: "Ik begrijp niet waarom skinny jeans zo lang een ding was. Ze zijn zo lelijk!” Een vierde zei: "Dit zou een publieke aankondiging moeten zijn." Janine Chilton-Faust, wereldwijd vicepresident van mannenontwerpen bij Levi's, steunt de ‘campagne’ om de skinny jeans te skippen.

In een interview met Wall Street Journal eerder deze maand gaf ze toe achter de beweging te staan. Ze zei ook: "De waarheid is dat skinny jeans alleen werken als ze gedragen worden door onwaarschijnlijk magere mensen. Het is volkomen begrijpelijk waarom jonge mensen zo geïrriteerd zijn over het feit dat oudere generaties zulke strakke broeken dragen. Eerlijk gezegd, zijn skinny jeans ook nooit ontworpen om gedragen te worden door mensen die de middelbare leeftijd naderen.” Weg ermee dus!

(Bron: Daily Star - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties