Amy's verloofde wil nog één keer naar bed gaan met zijn ex voor ze trouwen: "Ik mag wel meedoen of toekijken" LIFESTYLE
Amy's verloofde wil nog één keer naar bed gaan met zijn ex voor ze trouwen: "Ik mag wel meedoen of toekijken"
LIFESTYLE

Amy's verloofde wil nog één keer naar bed gaan met zijn ex voor ze trouwen: "Ik mag wel meedoen of toekijken"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun pikante slaapkamer leven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze een vraag van een vrouw wiens verloofde een heel apart verzoek heeft...

De dame in kwestie, laten we ze Amy noemen, zegt dat haar verloofde nog één keer met zijn ex-vriendin onder de lakens wil duiken voor ze trouwen. De man vindt dat hij zijn ex ‘uit zijn systeem moet krijgen’. Amy weet het even niet goed meer en zegt: “Mijn vriend en zijn ex gingen uit elkaar in 2020 bij het begin van de pandemie. Zij moest naar huis om voor haar ouders te zorgen, terwijl hij in hun huurflat bleef wonen.”

“Toen kreeg hij een nieuwe job en de verhuurder verkocht de flat en ze dreven uit elkaar,” gaat ze verder. “Nu is hij verloofd met mij en zij woont meer dan 100 km verderop, maar hij vindt nog steeds dat er ‘onafgemaakte zaken’ zijn tussen hen. Hij klaagt dat ze na vier jaar uit elkaar zijn gegaan zonder een goed afscheid. Hij zweert dat hij van me houdt en dat hij de rest van zijn leven in mijn armen wil doorbrengen, maar hij denkt dat als hij nog één keer met haar naar bed gaat, het hoofdstuk pas echt afgesloten is.”

Meedoen of toekijken

Amy kreeg zelfs een ‘privilege’ aangeboden van haar verloofde. Hij zei haar namelijk dat ze zelf mag meedoen of toekijken als ze dat wil. Maar dat ziet ze niet meteen zitten. “Ik heb een paar keer met haar gesproken via videogesprekken en ze lijkt erg aardig,” zegt ze. “Ze heeft een nieuwe on-off vriend en verzekert me dat ze niet geïnteresseerd is in het terugkeren naar mijn vent. Maar ze is wel bereid om aan zijn vraag tegemoet te komen.”

Amy is radeloos en hoopt dat Jane haar wat nuttig advies kan geven. Ze zegt: “Ik hou van hem met heel mijn hart en wil hem gelukkig maken, maar is dit het ultieme offer? Wat hij niet beseft is dat ik stiekem heel onzeker en jaloers ben. Ik weet niet wat erger is, toekijken of meedoen. Wat kan ik zeggen zonder een spelbreker te zijn?”

"Wat als er later weer zo'n verhaal komt?"

Zoals altijd heeft Jane wel wat raad in de aanbieding. Ze zegt: “Ik stel voor dat je heel voorzichtig te werk gaat. Op papier klinkt het verzoek van je verloofde redelijk. Hij was enkele jaren samen met een vrouw waar hij van hield. Toen dwongen omstandigheden hen uit elkaar te gaan. Hun scheiding was overhaast en niet door hun toedoen. Nu gaat het leven verder, maar zij knaagt nog steeds in zijn achterhoofd.”

“Je hebt gelijk dat je je zorgen maakt over dit alles,” gaat Jane verder. “Wat als hij een beetje te veel geniet van de reünie-'momentje'? Wat als hij haar wil blijven zien? En hoe weet je zeker dat dit het laatste verzoek van deze aard is dat hij zal doen? Wat als hij later met een ander verhaal komt over een andere ex-geliefde? Als hij van je houdt, waarom zou hij dan iemand anders willen of nodig hebben? Bescherm jezelf door hierover na te denken. Doe niets waar je je niet goed bij voelt.”

(Bron: Daily Star - Intropic: Freepik)

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties