Arme stakker is helemaal radeloos: "Mijn vrouw laat op café aan iedereen haar nieuwe borsten zien!" LIFESTYLE
Arme stakker is helemaal radeloos: "Mijn vrouw laat op café aan iedereen haar nieuwe borsten zien!"
LIFESTYLE

Arme stakker is helemaal radeloos: "Mijn vrouw laat op café aan iedereen haar nieuwe borsten zien!"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze een vraag van een man die compleet radeloos is. Reden: de 'nieuwe' borsten van zijn vrouw!

Een bezorgde lezer van de Daily Star heeft advies gevraagd aan tante Jane omdat hij het echt niet meer ziet zitten. Zijn vriendin heeft namelijk een borstvergroting ondergaan en laat geen enkele gelegenheid liggen om haar nieuwe voorgevel aan de mensen te tonen. De man zei: “Mijn vriendin is zo trots op haar nieuwe borsten dat ze ze bij elke gelegenheid laat zien. Iemand hoeft maar te vragen hoe haar borstvergroting is gegaan en haar topje gaat omhoog en haar beha omlaag!”

Mensen mogen zelfs voelen

En de arme stakker ging verder: “Het maakt niet uit waar we zijn – op café of op een feestje - iedereen mag er eens naar kijken. Echt iedereen! En daar blijft het niet bij, want soms laat ze de mensen er zelfs aan voelen. Persoonlijk denk ik dat ze nu te groot zijn, maar zij is meer dan tevreden. Ik vraag haar om rekening te houden met mijn gevoelens en ze zegt dat ik niet te hard van stapel moet lopen, maar ik mag toch zeker wel commentaar geven als de halve buurt er al aan gevoeld heeft?”

Zoals altijd had tante Jane wel wat advies in petto. Ze zei: “Jouw vriendin is duidelijk blij met haar nieuwe look, maar genoeg is genoeg. Ik kan me niet voorstellen dat bijvoorbeeld mensen met kinderen het leuk vinden om haar borsten te zien tijdens een gezinsuitstapje. Maak duidelijk dat je haar niet probeert te controleren en dat je niet preuts bent, maar hoe zou zij het vinden als jij je broek laat zakken bij elke gelegenheid? Maar wees ook waakzaam! Want door dit steeds te doen, kan je vriendin het onderwerp worden van spot en zelfs handtastelijkheden, en dan moet jij haar beschermen.”

(Bron: Daily Star)

(Intropic: Image by drobotdean on Freepik)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties