De 'ballenknijper is back in town! Average Rob en andere bekende koppen zijn grote fans LIFESTYLE
De 'ballenknijper is back in town! Average Rob en andere bekende koppen zijn grote fans
LIFESTYLE

De 'ballenknijper is back in town! Average Rob en andere bekende koppen zijn grote fans

De ‘gevreesde’ Speedo of ‘ballenknijper’ is back in town! Hoe kleiner, hoe beter… Dat is precies wat geldt deze zomer op het strand en aan het zwembad. Zelfs luxe modehuizen als Versace en Hugo Boss verkopen de kleine broekjes nu. Hoe is het zover kunnen komen!?

Niemand minder dan Gert Verhulst deed al begin dit jaar de wenkbrauwen fronsen toen hij in ‘De Verhulstjes’ verscheen in een Speedo. Maar ook een andere bekende Vlaamse kop, namelijk Average Rob, werd al gespot in een ‘ballenknijper’. Ook grote fans zijn onder anderen zanger Cody Simpson, acteur Luke Evans en voetballer Cristiano Ronaldo.

Verkoopcijfer steeg met 200 procent

Het verkoopcijfer van de zwemslip steeg in Europa met maar liefst 200 (!) procent ten opzichte van vorig jaar, staat te lezen op hln.be. Dan mag het niet verrassen dat als Versace, Hugo Boss, Moschino en Calvin Klein de strakke zwembroek ook in hun zomercollectie verwerkten. Ook styliste Sarah Roelstraete ziet dat de strakke zwemslip weer aan een stevige opmars bezig is.

"Alles zit mooi op zijn plaats"

“Dat is goed nieuws voor mannen,” zegt ze op hln.be. “Het zit blijkbaar vrij aangenaam, je hebt de nodige bewegingsvrijheid én het houdt alles mooi op zijn plaats. Geen wonder dat professionele zwemmers het broekje dragen — dat is trouwens ook waarom de ‘Speedo’ in de jaren zestig op de markt werd gebracht. Je ziet het nu bij Tommy Hilfiger en Dirk Bikkembergs. Ook de collecties van modeontwerper Jacquemus bevatten al enkele seizoenen ‘slips de bain’.”

(Bron: hln.be - Intropic: Instagram Average Rob en Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties