Deze 5 uiterlijke kenmerken vinden vrouwen aantrekkelijk bij mannen LIFESTYLE
Deze 5 uiterlijke kenmerken vinden vrouwen aantrekkelijk bij mannen
LIFESTYLE

Deze 5 uiterlijke kenmerken vinden vrouwen aantrekkelijk bij mannen

Wat vinden vrouwen nu echt aantrekkelijk aan een man? Vaak wordt gezegd dat het om het innerlijk gaat, en dat klopt ook wel. Maar het uiterlijk speelt ook een rol. Wat zijn volgens vrouwen de meest aantrekkelijke fysieke kenmerken van een man? Hieronder vind je het antwoord:

1. Gevoel voor stijl

Gevoel voor stijl is een belangrijk aspect van fysieke aantrekkingskracht, blijkt uit onderzoek van Men’s Health. In een online enquête onder meer dan 1.000 vrouwen tussen de 21 en 54 jaar kwam dit als hoogste uit de test. Een goede kledingstijl maakt immers vaak de eerste indruk. Geen wonder dat dit bij vrouwen in de smaak valt.

2. Knapheid

Knapheid is subjectief en moeilijk te veranderen, maar het gaat vaak gepaard met een verzorgde uitstraling, een mooie lach en stralende ogen. Hoewel uiterlijk belangrijk is, vinden vrouwen het innerlijk doorgaans nog belangrijker.

3. Lengte

Het is geen verrassing dat veel vrouwen van lange mannen houden. De ongeschreven regel dat een man langer moet zijn dan de vrouw speelt hierbij een rol. De meeste vrouwen gaven aan dat ze een lange man het meest aantrekkelijk vinden.

Deze 5 uiterlijke kenmerken vinden vrouwen aantrekkelijk bij mannen

4. Gespierde bouw

Naast lengte, vinden vrouwen een gespierde man aantrekkelijk. Maar liefst 13 procent van de vrouwen gaf aan dat dit het meest aantrekkelijke fysieke kenmerk is. Nog geen lid van de fitness? Dit is misschien een reden om het te overwegen.

5. Fitheid

Fitheid is een breed begrip, maar een man die fit oogt, heeft vaak al een streepje voor. Vrouwen houden ervan als ze kunnen zien dat een man om zijn lichaam geeft en regelmatig sport. Maar liefst 12 procent van de vrouwen gaf aan dat dit het meest aantrekkelijke fysieke kenmerk is. Hierbij gaat het niet om gespierd zijn, maar om een gezonde uitstraling, met een gezonde huid en een gezond gewicht.

(Bron: Man Man – Afbeeldingen: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties