Deze 7 seksstandjes zijn perfect voor hete (en zweterige) seks in de auto LIFESTYLE
Deze 7 seksstandjes zijn perfect voor hete (en zweterige) seks in de auto
LIFESTYLE

Deze 7 seksstandjes zijn perfect voor hete (en zweterige) seks in de auto

Wanneer koppeltjes seks in het openbaar hebben dan is de achterbank van de auto één van de populairste plekjes. Niet elk standje is echter vanzelfsprekend door gebrek aan ruimte.

Gelukkig niet getreurd want we zijn hier met enkele tips. Zo is met onderstaande standjes plezier en comfort 100% gegarandeerd. De gehele kamu sutra kan je niet in je wagen doen, maar met wat creativiteit geraak je toch ver. Als je trouwens toch de hele kamu sutra wil leren dan heb je boekjes zoals dit met maar liefst 77 standjes in detail uitgelegd.

Met deze temperaturen raden we wel aan om ook even de airco op te zetten. Het zal geen aangedampte ramen voorkomen, maar iets té heet in een wagen is uiteindelijk ook niet echt ideaal.

1. Missionaris

De klassieker onder de klassiekers. Waar de missionarishouding al snel saai kan worden in een bed…kan het dus wel wat spannender aangepakt worden op de achterbank van de wagen. Spontane seks is in veel gevallen wel veel heter en plezanter dan voorbereide seks maar voorzie qua voorbereiding zeker een kussen. Niets zo vervelend voor uw onenightstand of de liefde van uw leven om bij elke stoot die je doet kennis te maken met de autodeur.

2. Benen in de lucht

Je hoeft je in ieder geval niet in honderd bochten te wringen alvorens de horizontale schuiftrompet te spelen. Bijkomend voordeel…deze positie zorgt blijkbaar ook makkelijker voor een vrouwelijke orgasme. Een win-win! Nog een kleine tip, doe wel je schoenen uit. Niemand zit te wachten op vragen van de bomma waarmee je wekelijks als goede kleinzoon boodschappen gaat doen waarom die voetafdruk op de hemelbekleding staat.

3. Lepeltje-lepeltje

Duw de voorste autostoelen zo ver mogelijk naar voren, leg ze neer met haar gezicht naar de voorkant van de auto en kom achter haar liggen. Denk aan tip 1 en zorg dat je een kussen legt op de grond want in het heetst van de strijd rolt ze misschien wel naar beneden. Net als de gewone missionarishouding is dit een heel intiem standje. Ja kan heel haar lichaam strelen én je kan haar ook clitoraal stimuleren. Draai het gezicht naar elkaar en kus elkaar passioneel. Dat geeft het een extra opwindende ervaring.

4. Op z’n hondjes

Je achterbank is niet alleen ideaal voor een intiem en passioneel lepeltje-lepeltje, het is ook de ideale plaats voor seks ‘op-z’n’-hondjes’. Zowel jij als je lief kunnen namelijk makkelijk knielen op de zetels. En zoek je wat steun, leun dan met je handen tegen het raam. Let wel op…bij een stomende vrijpartij waarbij de ramen sneller aandampen dan een Turks stoombad, zal je daags nadien je handafdrukken wel kunnen zien…

via GIPHY

5. Cowgirl

Dit is waarschijnlijk het makkelijkste standje dat je in de auto kan doen. Jij zit bij voorkeur op de middelste stoel, zij zit gewoon op u. Haar handen op uw schouders of achter je hoofd en wiebelen maar…

6. De motorkap

Waarom in de auto als het ook op de auto kan? Niets zo heet, zwoel en spannend om op een warme onweerachtige zomeravond in een gietende warme onweerbui de druppels op je hete lichaam te doen verdampen tijdens een potje motorkapseks. Enkel niet aan te raden met de huidige temperaturen.

7. Blowjob

Een makkie in de auto en ook jij kan de dame in kwestie makkelijk in de auto oraal plezieren. Fun voor beide dus. Echte avonturiers laten zich al rijdend bedienen maar dit gaan wij uiteraard niet promoten.

via GIPHY

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties