In deze provincie vind je de grootste borsten van het land! LIFESTYLE
In deze provincie vind je de grootste borsten van het land!
LIFESTYLE

In deze provincie vind je de grootste borsten van het land!

Sommigen kicken erop, anderen zeggen van niet. Feit is dat de vrouwelijke borstgrootte sterk verschilt in onze provincies. Erotiekconcern Pabo is tot die conclusie gekomen door na te gaan welke beha-cups het meest aangeschaft worden in welke provincie.

Blijkt dat Luikse vrouwen over de weelderigste boezem van het land beschikken, aangezien de cupmaten D, E en F daar het vaakst verkocht worden. Ook Waals Brabant scoort erg goed, maar moet tevreden zijn met een eervolle tweede plaats.

Voor de muggenbeetjes moet je naar Henegouwen gaan, waar beha’s met cupmaat A over de toonbank vliegen (13%). Brusselse vrouwen gaan voor de letter B (35%), terwijl dames uit Namen meestal over een stevige C-cup beschikken (28%). In Luxemburg krioelt het van dames met een D-cup, maar in tegenstelling tot Luik en Waals Brabant worden er nauwelijks E- of F-cups verkocht.

Hoe het komt dat er zo’n groot verschil per provincie is, legt borstenkenner (oftewel seksuologe) Kaat Bollen haarfijn uit. “Als jij grote borsten hebt, is de kans groot dat andere vrouwen in jouw familie ook grote borsten hebben. Familieleden wonen vaak bij elkaar in de buurt, dus je krijgt al snel dat in bepaalde streken bovengemiddeld veel vrouwen met grote of juist kleine borsten wonen”, verduidelijkt de seksuologe, die absoluut niet te klagen heeft over haar stevige tweeling, die ze een tijdje terug in alle fierheid met de wereld deelde. En neen, Kaat is niet van Luik, maar van Limburg. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties