Wil je het 7 (!) keer langer volhouden in bed? Dit unieke apparaat maakt je een beest in de slaapkamer LIFESTYLE
Wil je het 7 (!) keer langer volhouden in bed? Dit unieke apparaat maakt je een beest in de slaapkamer
LIFESTYLE

Wil je het 7 (!) keer langer volhouden in bed? Dit unieke apparaat maakt je een beest in de slaapkamer

We kunnen allemaal opscheppen wat we willen aan de toog, maar mensen die veel slimmer zijn dan ons hebben een studie uitgevoerd die iets heel anders blootlegt over mannen hun seksleven. De gemiddelde man zou het immers maar 5,5 minuten volhouden tijdens de seks. Magertjes, toch? Erger is nog, dat dit wil zeggen dat vele mannen nog veel sneller hun kruit verschieten. Gelukkig zijn er ook oplossingen om je eindschot wat langer op (of in je) zak te houden.

Eerst is het misschien belangrijk om na te gaan wat de wensen van de dames zijn. Ook dat hebben de experts ter zake onderzocht: 7 tot 13 minuten penetratie vinden ze perfect. Iets wat de meeste mannen dus niet halen. Echter niet getreurd want er zijn hulpmiddelen en dan hebben we het niet over vreemde zalfjes. Maak kennis met de revolutionaire MYHIXEL Control. Deze nieuwe oplossing (gelanceerd in april) bestaat uit een verbeterde versie van de MYHIXEL Play app en het nieuwe MYHIXEL II stimulatie-apparaat, die verbonden zijn via bluetooth.

Wil je het 7 (!) keer langer volhouden in bed? Dit unieke apparaat maakt je een beest in de slaapkamer
Controle over je orgasme en terwijl ook genieten

Wat belooft MYHIXEL Control? Vooral veel meer controle over je orgasme – zodat je jouw 'schot' tot 7 (!) keer langer kan uitstellen – en terwijl ook genieten omdat het apparaat ook letterlijk echte penetratie simuleert. Het is een unieke methode die vroegtijdige ejaculatie en controle over je hoogtepunt aanpakt. Zo ben je als man in staat om je ejaculatie onder controle te houden zonder pillen of verdovende crèmes die bijwerkingen kunnen hebben. En dat het eenvoudig te gebruiken is, konden we zelf vaststellen.

Toen ik met MYHIXEL Control aan de slag ging, was ik al deels gerustgesteld. Dit is niet zomaar een goedkoop pikant speelgoed gadget. Nee, je merkt onmiddellijk dat het een zeer degelijk en heel hoogwaardig product is. De sleeve waar je jouw jongeheer instopt, is omhuld met een kwalitatief blauw omhulsel dat geribbeld is. Geen slipgevaar dus! De grote staaf die het ‘apparaat’ opwarmt, maakt dat het allemaal heel ‘echt’ aanvoelt. Omdat ik een man ben van daden, ging ik direct aan het werk. Wat glijmiddel in de voorverwarmde MYHIXEL II, mijn grote (subjectief, I know) vriend erin en beginnen maar.

Wil je het 7 (!) keer langer volhouden in bed? Dit unieke apparaat maakt je een beest in de slaapkamer
Komt aardig in de buurt van echte penetratie

Wat me meteen opviel, of beter gezegd: wat ik direct voelde, was dat het aardig in de buurt kwam van echte penetratie. Niet helemaal de ‘real deal’, maar toch. De perfecte oplossing dus om controle te krijgen over je ultieme eindschot. Is dat dan alles, hoor ik jullie hardop denken? Ho maar, we leven in tijden van technologie en AI beste vrienden, en dus is er de (verbeterde) en heel uitgebreide MYHIXEL Play App. Net zoals bij Garmin of Polar, we zeggen zomaar iets, moet je een aantal (prestatie)vragen beantwoorden waarna er dan een profiel voor jou wordt aangemaakt. Je rapport zeg maar, en dat moet natuurlijk met een paar percentages omhoog. Ook goed om weten is dat de verzamelde gegevens volledig anoniem blijven.

Je eigen 'personal coach' met geweldig advies

Op basis van dat profiel zal de app je vertellen wat je exact allemaal moet doen: masturberen met het apparaat, je automatisch laten klaarkomen door de heerlijke vibraties terwijl de app timed hoe lang dit duurt, tips geven tijdens en na het klaarkomen over op welke spieren je moet letten om je orgasme uit te stellen, weekplanningen opstellen enzovoort. Je eigen personal coach dus, maar dan wel eentje met een unieke specialisatie. En om het allemaal een beetje fun te houden, werkt de app zodanig dat je als het ware ‘levels’ omhoog kunt gaan en nieuwe dingen kan ‘vrijspelen’ zoals in een game. Hierdoor blijft het allemaal plezant, terwijl je toch dat ultieme doel probeert te bereiken: Hier niet de eindbaas die je moet verslagen zoals in een videogame, maar wel zelf een eindbaas tussen de lakens worden die volledige controle heeft over zijn hoogtepunt.

Je hoeft trouwens ons niet alleen geloven dat dit echt wel werkt. Er zijn namelijk heel wat slimmere mannen en vrouwen dan wij die bevestigen wat wij zelf konden vaststellen, namelijk dat MYHIXEL Control daadwerkelijk ook helpt om meer controle over je orgasme te krijgen. Het is dan ook letterlijk wetenschappelijk bewezen dat door dit product enkele weken te gebruiken je het letterlijk langer zal volhouden in de slaapkamer, zelfs tijdens de meest hete nachten.

Wil je het 7 (!) keer langer volhouden in bed? Dit unieke apparaat maakt je een beest in de slaapkamer
Conclusie

Wij zijn toffe jongens, maar ook kritisch. Werkt deze MYHIXEL Control nu écht? Doet het alles wat het belooft? Ik gebruik hem nu al enkele weken en kan alleen maar zeggen dat ik in bed daadwerkelijk ook beter en langer presteer. Ok, net zoals bij elke sport, heb je wat training nodig en komt dit niet op één, twee, drie. Maar dat is ook het hele opzet van MYHIXEL Control: je jongeheer (en jezelf) op een leuke manier trainen in het worden van een echt beest in bed. Het unieke apparaat in combinatie met de uitgebreide app bleek daarvoor het perfecte hulpmiddel.

En ja, ook mijn wederhelft heeft het gemerkt. Ik kreeg al enkele keren in het heetst van de strijd complimentjes naar het hoofd geslingerd. Dat ik maar bleef gaan, of dat er ‘iets veranderd was’. Het bevestigde alleen maar wat ik zelf ook aanvoelde: MYHIXEL Control is echt een goeie personal coach. Weet je nog, die 7 tot 13 minuten? Mijn vrouw zit ergens in het midden en ik denk dat ik haar ‘objectief’ nu wel vlotjes haal, waar dat voorheen behoorlijk vaak niet het geval was als ik eerlijk ben. Onze conclusie: MYHIXEL Control is het zeker waard om een kans te geven indien je het echt langer wil volhouden in de slaapkamer.

Meer info en de MYHIXEL Control kan je hier kopen - Nu beschikbaar met 15% korting. Gebruik hiervoor de code CLINT15.

De MYHIXEL Control wordt gegarandeerd binnen enkele werkdagen discreet geleverd

Wil je het 7 (!) keer langer volhouden in bed? Dit unieke apparaat maakt je een beest in de slaapkamer
Wil je het 7 (!) keer langer volhouden in bed? Dit unieke apparaat maakt je een beest in de slaapkamer

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met MYHIXEL

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties