Dit is waarom je beter je vriendin kan meenemen naar de fitness dan een van je maten LIFESTYLE
Dit is waarom je beter je vriendin kan meenemen naar de fitness dan een van je maten
LIFESTYLE

Dit is waarom je beter je vriendin kan meenemen naar de fitness dan een van je maten

Natuurlijk is het fijn om met een vriend te gaan sporten, maar we hebben een nog beter voorstel: neem je vriendin (of vrouw) eens mee naar de sportschool. Niet alleen is het uitzicht waarschijnlijk aangenamer, maar er zijn ook nog meer voordelen voor jou (of jullie) te behalen.

Als mannen onder elkaar is het verleidelijker om een sessie over te slaan. Er is altijd wel een excuus te vinden om niet te gaan, maar met een fijne dame aan je zijde wordt de motivatie om te gaan altijd sterker. Zo heb je altijd een aantrekkelijke stok achter de deur.

Extra motivatie

Natuurlijk is het prettig om een vrouw in sportkleding naast je te hebben, maar het kan ook helpen als ze een enthousiaste fitgirl is. Dit kan je motiveren om harder te werken of zelfs een beetje op te scheppen. Zo wordt je training aanzienlijk effectiever! Bovendien houden jullie elkaar in de gaten, waardoor jullie allebei kunnen werken aan een betere techniek en het perfectioneren van jullie oefeningen.

(lees verder onder de afbeelding)

Dit is waarom je beter je vriendin kan meenemen naar de fitness dan een van je maten

Sterkere band

Elke gedeelde activiteit met je vriendin versterkt jullie band, op voorwaarde dat jullie relatie al goed zit. Anders kan het een andere uitkomst hebben. Samen sporten kan ook een positieve invloed hebben op jullie relatie, omdat jullie elkaar aanmoedigen om te verbeteren.

Nee, het gaat er niet alleen om dat je meer met elkaar praat. Tijdens de pauzes tussen de oefeningen help je elkaar ook om de juiste houding te vinden. Maar ja, je neemt wel wat langere pauzes dan wanneer je alleen traint. Dit betekent echter wel dat je langer in de sportschool blijft, wat je meer kans geeft om die 45 minuten (en dus die endorfine) te halen.

(Bron: Gewoon voor Hem - Afbeeldingen: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties