Dokter onthult welk het gevaarlijkste seksstandje is: "Pretstok kan er als aubergine uitzien!" LIFESTYLE
Dokter onthult welk het gevaarlijkste seksstandje is: "Pretstok kan er als aubergine uitzien!"
LIFESTYLE

Dokter onthult welk het gevaarlijkste seksstandje is: "Pretstok kan er als aubergine uitzien!"

Een arts heeft het seksstandje onthuld waarbij je de meeste kans hebt om in het ziekenhuis te belanden. Dus toch maar even goed opletten! Ene Dr. Karan Rangarajan, die sociale media gebruikt om bepaalde medische problemen onder de aandacht te brengen, legde op TikTok uit dat dit gewaagde standje 50 procent van alle penisbreuken veroorzaakt. We huiveren al bij de gedachte alleen.

Het gaat hier over de omgekeerde ‘cow girl’ positie, waarbij de vrouw bovenop de man zit maar dan omgedraaid. Dr. Rangarajan vertelde zijn 4,3 miljoen volgers: "Als er onregelmatig wordt geduwd, of als de bewegingen van de twee partijen niet synchroon lopen, kan de penis eruit glijden en verpletterd worden door het vrouwelijke schaambeen." Klinkt niet echt prettig voor je pretstok!

Dokter onthult welk het gevaarlijkste seksstandje is: "Pretstok kan er als aubergine uitzien!"

Penis als een aubergine

Hoewel de penis geen bot heeft, wordt het woord 'breuk' gebruikt om een scheur in de ‘tunica albuginea’ aan te duiden, een stuk vezelig weefsel dat er onder andere voor zorgt dat de penis tijdens een erectie groter kan worden. Patiënten die lijden aan een 'penisfractuur' en die niet worden behandeld, blijven meestal de rest van hun leven zitten met erectiestoornissen, littekens en een permanente kromming van de penis.

Dr. Karan eindigde zijn educatieve video met de waarschuwing dat overenthousiaste seks ertoe kan leiden dat je penis er echt als een aubergine uitziet. Nee, dank u! De virale post werd meer dan 2,1 miljoen keer bekeken en kreeg honderdduizenden likes. Veel van Dr Karan's volgers waren geschokt over de onthulling, waarbij één iemand bijvoorbeeld zei: "Dit is mijn favoriete positie. Ik ben heel droevig nu!” Iemand anders schreef: “Mijn man durft nu niet meer bij mij in de buurt te komen!” Wij houden het vanaf nu bij de missionaris... om gezondheidsredenen.

(Bron: Tyla - Intropic: Unsplash)

11 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties