Een gewaarschuwd man is er twee waard! Dit zijn de 10 grootste afknappers voor vrouwen LIFESTYLE
Een gewaarschuwd man is er twee waard! Dit zijn de 10 grootste afknappers voor vrouwen
LIFESTYLE

Een gewaarschuwd man is er twee waard! Dit zijn de 10 grootste afknappers voor vrouwen

Wil je indruk maken op een vrouw? Zorg er dan voor dat je je best doet en goed voorbereid ten tonele verschijnt. Er zijn echter ook enkele dingen die je absoluut niet moet doen, omdat ze allesbehalve in de smaak vallen bij dames. Hier zijn tien grote afknappers voor vrouwen die je beter kunt vermijden als je indruk wilt maken op die ene mooie vrouw.

1. Onbeleefdheid

Vrouwen waarderen vriendelijkheid, niet alleen jegens henzelf maar ook naar hun vriendinnen, familie en kennissen. Laat zien dat je een respectvolle man bent die graag de mensen om haar heen leert kennen.

2. Onverzorgd uiterlijk

Een onverzorgd voorkomen is een van de grootste afknappers voor vrouwen. Het heeft niets te maken met hoe je er van nature uitziet, maar eerder met hoe goed je voor jezelf zorgt. Zorg voor een nette uitstraling en vermijd slordige baarden, ongewassen haar en onverzorgde tanden.

via GIPHY

3. Te hoge stem

Een te hoge stem kan een grote afknapper zijn voor vrouwen. Ze geven vaak de voorkeur aan een volwassen, lagere stem bij een man, dus let op je toon en intonatie om aantrekkelijker over te komen.

4. Egoïsme

Zelfverzekerd zijn is goed, maar egoïsme wordt over het algemeen niet gewaardeerd. Mannen die alleen aan zichzelf denken, zowel in de slaapkamer als daarbuiten, komen vaak onaantrekkelijk over.

via GIPHY

5. Wegkijken

Wanneer je met een vrouw praat, is oogcontact essentieel. Wegkijken tijdens een gesprek kan haar het gevoel geven dat ze niet serieus wordt genomen of onaantrekkelijk is. Toon interesse door haar aan te kijken.

6. Te laat komen

Een echte heer komt niet te laat. Regelmatig te laat komen kan een grote afknapper zijn voor vrouwen. Doe de moeite om op tijd te zijn en toon dat je waarde hecht aan haar tijd.

via GIPHY

7. Niet lekker ruiken

Goede persoonlijke hygiëne is cruciaal. Stinken is een van de grootste afknappers, dus zorg ervoor dat je fris ruikt door regelmatig te douchen, je tanden te poetsen en te zorgen voor een goede lichaamsgeur.

8. Te veel berichten sturen

Te veel berichten sturen kan overkomen als verstikkend. Houd het evenwicht en stuur niet meer berichten dan zij, om haar niet het gevoel te geven dat je meer interesse hebt dan zij.

via GIPHY

9. Verkeerde of slecht passende kleding

Kleding is belangrijk, dus kleed je goed en zorg ervoor dat je kleding goed past. Vraag om feedback als je twijfelt over je outfit.

10. Ongepaste aanrakingen

Aanrakingen zijn belangrijk, maar overdrijf niet. Een goede dosering van aanrakingen tijdens gepaste momenten is cruciaal om de juiste indruk te maken.

via GIPHY

(Bron: Manners - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties